tutima

Tutima întâmpină vara cu culori îndrăznețe pentru M2 Seven Seas

Tutima adaugă două noi modele pentru linia M2 Seven Seas, exact la timp pentru a se potrivi cu vara plină de temperaturi înalte și diversitate meteorologică.

M2 Seven Seas poate fi acum găsită și în Signal Yellow sau Signal Orange. Acestea pot fi cumpărate fie cu brățară din titan, fie cu una dintr-un hibrid de kevlar și cauciuc.

Tutima nu listează lungimea de la unghiul la altul pe site-ul lor, dar având în vedere că diametrul cadrului este același cu lățimea carcasei (fără a include coroana sau protecția coroanei), atunci M2 Seven Seas are 44 mm în ambele planuri.

tutima1

Cronometrarea este gestionată de un calibru Tutima 330, care este în esență un ETA 2836-2 cu un rotor decorat cu Tutima cu sigiliul auriu al mărcii.

Fiind un ceas de scufundare adecvat, rama unidirecțională a lui M2 Seven Seas urmărește timpul scurs și are o pipă luminoasă care să se potrivească cu Super-LumiNova.

Prețul de plecare pentru M2 Seven Seas Signal Yellow sau Signal Orange pleacă de la 1200 de euro și poate ajunge până la 1450 de euro, în funcție de brățara aleasă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322