Ulysse Nardin Blast

Turism extrem cu Ulysse Nardin Blast

Colecția Blast a Ulysse Nardin vă poate purta în cele mai spectaculoase locuri din lume, de la ghețari înfricoșători până la magma din adâncul vulcanilor.

Ulysse Nardin Blast

În lumea Ulysse Nardin nu există ideea de plictiseală. Cunoscătorii știu deja că alături de ceasurile celebrei case poți face scufundări alături de rechini, să înoți cu sirenele sau chiar să admiri lentoarea focilor. Ei bine, ca nouă demonstrație a ideii că aventura este unul dintre „sporturile” preferate ale Ulysse Nardin, manufactura elvețiană lansează colecția Blast.

La prima vedere, ceasurile din colecția Blast pot aminti de piese memorabile precum FREAK X, Skeleton X și Diver X. Ca și ceasurile menționate, Blast continuă tema „X” și conceptul formei într-o altă formă mulându-se perfect pe calibrul UN-172. Pe lângă tourbillon-ul din siliciu, pasionații se pot lăsa în voia descoperirii noutăților care culminează cu un microrotor din platină plasat în dreptul orei 12.

Colecția Ulysse Nardin Blast este formată din patru piese – White, Blue, Rose Gold și Black, fiecare reflectând un teritoriu demn de explorat. Prețurile pentru spectaculoasele ceasuri încep de la 44.000 USD în cazul variantei Blue și urcă până la 54.000 USD pentru varianta Rose Gold.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322