tudor black bay ceramic

Tudor lansează Black Bay Ceramic Master Chronometer

Atelierul elvețian Tudor se alătură altor realizatori de ceasuri și lansează un model în apropierea mijlocului de an, în loc să își prezinte o întreagă nouă colecție într-un anumit moment.

Dacă la Watches&Wonders 2021 Tudor a prezentat o adevărată colecție, Black Bay Ceramic Master Chronometer apare o lună mai târziu. Această iterație este specială, întrucât vine cu certificarea Master Chronometer a cărui confirmare poate fi văzută chiar pe cadran.

2 2

Black Bay Ceramic Master Chronometer este, așadar, prima piesă a atelierului care aduce o părticică din specificul Omega.

Ceasul vine într-o carcasă din ceramică neagră de 41 mm lățime (grosime 14,4 mm) cu cadru din oțel negru acoperit cu PVD, cu inserție din ceramică neagră. Carcasa este rezistentă la apă până la 200 de metri și are în cele din urmă o fereastră de expoziție din safir care permite admirarea mecanismului.

3

În interiorul Black Bay Ceramic se află mișcarea automată de calibru MT5602-1U fabricată de Tudor. Mișcarea este terminată cu un ton de culoare neagră, pentru a se potrivi cu tema negru generală a ceasului.

Prețul pentru Tudor Black Bay Ceramic Master Chronometer pornește de la 3850 de euro fără taxe.

4 1

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322