trilobe nuit fantastique

Trilobe prezintă colecția Nuit Fantastique

Simetria, proporțiile și spațiul negativ sunt trei dintre cele mai puternice unelte pe care un designer le are la îndemână. Trilobe Nuit Fantastique le folosește pe toate la un potențial dezlănțuit. Noua serie oferă o perspectivă distinctivă asupra designului asimetric.

În timp ce designul carcasei liniei Trilobe Nuit Fantastique este simplu și tradițional în comparație cu opțiunile de cadran, acest aspect curat și elementar prezintă încă mai multe atingeri care îl diferențiază. Construcția în șapte părți a carcasei din oțel inoxidabil de 40,5 mm permite mărcii să creeze distincții clare și abrupte între finisaje, de exemplu banda centrală a carcasei periată grosier, formând o parte separată de rama lustruită de deasupra acesteia.

trilobe nuit fantastique1

Trilobe adoptă o abordare deconstructivistă a designului cadranului din seria Nuit Fantastique. Designul de bază se separă de conceptul tradițional de mâini în favoarea unei serii de inele progresiv mai mici, într-un aspect asimetric, dar echilibrat. Piesa orară arabă tipărită se rotește în jurul centrului static al cadranului, cu punctul emblemei Trilobe la ora 12 formând un indicator pentru citire ușoară. Cadranul secundar este cuibărit în interiorul acestei suprafețe statice a cadranului principal la ora 8, separat de cadranul central printr-un cadru interior șanțat periat și lustruit. Această rotație afișează secundele curente în partea de sus, pe măsură ce întregul ansamblu se rotește, permițând clous de Parissegmentul guilloché în centrul său pentru a prinde dinamic lumina în orice unghi.

Trilobe umple apoi spațiul negativ al cadranului cu o replică exactă a stelelor vizibile pe cerul acelei nopți, complet cu constelații de puncte luminoase. Rezultatul final este un instantaneu cu adevărat unic al unui moment în timp și unul care rezolvă problema potențială a golului vizual al variantei standard.

trilobe nuit fantastique2

Trilobe alimentează seria Nuit Fantastique cu mișcarea automată unică cu microrotor X-Centric. Dezvoltat în parteneriat cu maestrul ceasornicar Jean-François Mojon, X-Centric are un decor minimal și modern. Rezerva de putere pentru X-Centric se ridică la 48 de ore la o rată de viteză de 28.800 bph.

trilobe nuit fantastique3
trilobe nuit fantastique3

Prețul pentru exemplarele Trilobe din colecția Nuit Fantastique pleacă de la 8.300 de euro și ajunge până la 10.500 de euro înainte de taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322