tag heuer autavia aniversare 60

Trei noi modele Autavia, dezvăluite de TAG Heuer

Reputatul atelier TAG Heuer a dezvăluit trei noi modele Autavia care marchează o existență aniversară de 60 de ani.

E destul de greu dacă nu chiar dificil să găsim în portofoliul TAG Heuer ceasuri care nu evocă anumite sentimente, trăiri sau momente istorice importante. Acest lucru este cu atât mai adevărat cu cât ne aplecăm asupra cronografelor sau a altor ceasuri sport.

Față de seriile Carrera și Monaco, Autavia a avut un destin mai tăios. Evoluția sa a fost marcată de schimbări clare, iar 2020 reprezintă atingerea a 6 decenii de existență. Apărute în 1962, ceasurile au putut fi văzute în aproape orice mediu: de la activitatea militară până la cursele care îți taie respirația.

Pentru a celebra toată această călătorie tumultoasă, TAG Heuer a lansat nu unul, nu două, ci trei noi modele Autavia.

TAG Heuer Autavia 60th Anniversary GMT 3 Hands și ambele versiuni ale TAG Heuer Autavia 60th Anniversary Flyback Chronograph măsoară 42 de mm și au o carcasă din oțel inoxidabil.

Formele generale ale carcasei sunt împărtășite cu restul liniei actuale Autavia, combinând o lunetă bidirecțională la marginea monedei cu părțile verticale ale carcasei puternic periate și urechile atletice cu o teșitură lustruită conică. Ambele modele de cronograf folosesc împingătoare cu ciuperci înșurubate pentru a adăuga sentimentul de masculinitate retro-modernistă în imagini, asigurând în același timp rezistență solidă la apă. Toate trei unt acoperite cu inserții de lunetă din ceramică lustruită, cu solzi gravați cu argint care adaugă o notă de strălucire designului. Pentru inserția de 24 de ore a Autavia 60th Anniversary GMT 3 Hands, marca optează pentru o culoare clasică și masculină negru și bleumarin. Ambele modele Autavia 60th Anniversary Flyback Chronograph folosesc un aspect negru mai curat pentru inserțiile lor. Desigur, cea mai izbitoare diferență vizuală dintre cele trei modele este finisajul DLC negru al celei de-a doua variante de cronograf.

Deși au existat complicații GMT anterioare în linia Autavia, TAG Heuer Autavia 60th Anniversary GMT 3 Hands este primul model Autavia GMT care nu include și un cronograf. Având în vedere acest lucru, cadranul acestui nou model este ceva revoluționar pentru brand. Cu toate acestea, în loc să reinventeze complet roata, TAG Heuer se apropie de aspectul modernului Autavia 3 Hands.

TAG Heuer alimentează ambele versiuni ale cronografului Autavia 60th Anniversary Flyback cu noul său mișcare de cronograf automat Heuer 02 COSC Flyback. După cum sugerează și numele, Heuer 02 COSC Flyback adaugă acuratețea cronometrului certificată COSC și funcționalitatea cronografului flyback mișcării emblematice Heuer 02 a mărcii. În rest, performanța este neschimbată față de Heuer 02 de bază.

Prețurile pentru cele 3 noi modele Autavia ale TAG Heuer pornesc de la 3.850 de euro și ajung până la 6.000 de euro fără taxele aferente.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322