Tissot Heritage Memphis – anii `80, din nou la modă

Tissot readuce gloria anilor `80 prin ediția limitată Heritage Memphis.

Bazat pe creația designerului și arhitectului Ettore Sottsass, noul Tissot Heritage Memphis va fi disponibil în două iterații: 34 mm și 41 mm. Reapariția aceasta nu este o reproducere actualizată, ci o reinterpretare a originaluluii din 1988.

Tissot fixează lansarea noului Memphis LE alături de cea de-a 40-a aniversare a Memphis Group, care a fost fondată de Sottsass în 1980 și s-a concentrat în primul rând pe producerea de imagini unice, colorate și adesea controversate.

Propulsate cu ajutorul mecanismului quartz Swiss PreciDrive, noile Heritage Memphis nu se adresează doar bărbaților sau doar femeilor. Fiecare variantă și fiecare dimensiune poate fi purtată de oricine, oricând.

Designul folosește o formă neobișnuită de prindere și o coroană încastrată, iar designul cadranului este în contrast cu un receptor mare pentru ore și minute (plus un disc mic în centru pentru câteva secunde). Toate acestea se reunesc pentru a face ceva care pare atât funcțional ca un ceas, cât și, vizual, destul de izbitor.

Producția va fi limitată, dar nu exclusivistă. Tissot va produce 1.700 de unități din fiecare dintre exemplele de 34 mm, 2.500 de piese pentru 41 mm în două tonuri și 3.000 de piese pentru modelul 41 mm negru.

Prețurile pentru Tissot Heritage Memphis pleavă de la 290 de euro fără taxe pentru varianta de 34 mm și 315 euro fără taxe pentru varianta de 41 mm.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322