09 Kross Studio Boba Fett Tourbillon Wrist shot

Timpul pentru Star Wars

Unul dintre cele mai enigmatice personaje din Galaxia Star Wars a inspirat cea mai recentă creație a Kross Studio, în colaborare cu Lucasfilm. Studioul de design elvețian este mândru să dezvăluie o ediție nouă și limitată de zece seturi de colecție inspirate de Boba Fett, fiecare completat cu un ceas central Tourbillon inspirat de Boba Fett.

Tourbillonul central este acum asociat de neșters cu Kross Studio. Aici, complicația mecanică este prezentată în interior într-o carcasă de titan de gradul 5 de 45 mm, acoperită cu PVD. Inginerii Kross Studio au atins un alt nivel prin asumarea provocării de a produce o navă stelară în miniatură pe platforma sa de aterizare din partea de sus a cuștii tourbillonului.

12 Kross Studio Boba Fett Tourbillon Minute Indicator
12 Kross Studio Boba Fett Tourbillon Minute Indicator

Navă spațială echipată compusă din opt piese, fiecare tourbillon în miniatură asemănător navei stelare cu spray de foc a lui Boba Fett a fost produs la Kross Studio și fabricat cu mașini CNC.

Fiecare piesă a fost gravată meticulos și pictată manual pentru a imita aspectul deteriorat al navei lui Boba Fett, așa cum apare în Bespin™ la Cloud City din saga de film Star Wars. Nivelul de detaliu este incredibil și evidențiază flerul unic al artizanilor din Elvetia. A fost nevoie de 90 de ore pentru a realiza fiecare dintre cele zece piese pe care se bazează nava și fiecare este o piesă unică.

Claritatea și simetria cadranului Tourbillon inspirat de Boba Fett confirmă complexitatea mișcării tourbillonului central cu bobinare manuală, care este compusă din 220 de părți. Fiecare dintre cele zece ceasuri numerotate a fost proiectat și asamblat în atelierul Kross Studio din Gland, Elveția.

Nicio coroană vizibilă nu împiedică simetria perfectă a carcasei datorită sistemului ingenios de coroană cu inel D al Kross Studio, plasat în schimb pe spatele carcasei. Arcul principal al țevii este înfășurat prin ridicarea inelului D de pe spatele carcasei, care este întors ca o cheie, oferind o experiență de utilizare mai intuitivă și mai eficientă decât o coroană tradițională.

04 Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Kross Studio Boba Fett Tourbillon
02 Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Kross Studio Boba Fett Tourbillon

Butoanele curelei cu eliberare rapidă ascunse inteligent de pe partea inferioară a carcasei ajută, de asemenea, la păstrarea liniilor curate ale ceasului, o caracteristică la îndemână care permite schimbarea rapidă a curelei de la cureaua de poliamidă verde în relief inclusă cu modelul armurii de piept a lui Boba Fett la oricare dintre celelalte incluse. Fiecare afișaj de ceas al navei stelare de la EFX Boba Fett are aceeași scară ca modelul de filmare, așa cum este văzut în Star Wars: The Empire Strikes Back™. Sunt realizate cu o substructură din aluminiu și acril.

Fiecare piesă de detaliu este turnată individual dintr-un master realizat din aceleași piese de trusă de model utilizate pentru a face ecranul folosit ca recuzită și apoi finisată cu grijă și pictată manual. Afișajul ceasului inspirat de nava este fixat pe o platformă asemănătoare cu o platformă de aterizare a unei nave și este realizat din lemn în atelierele Kross Studio.

120,000 USD este prețul pentru fiecare set, dar fiind limitat la doar 10 unități, șansele sunt că va trebui să cauți prin alte Galaxii ca să mai poți găsi unul ce nu s-a vândut.

01 Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Kross Studio Boba Fett Tourbillon
03 Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Kross Studio Boba Fett Tourbillon
05 Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Kross Studio Boba Fett Tourbillon
06 Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Kross Studio Boba Fett Tourbillon
09 Kross Studio Boba Fett Tourbillon Wrist shot
Kross Studio Boba Fett Tourbillon
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322