Timpul într-un tub

Din timp în timp, orologeria îşi reordonează o parte din valori. Cu atât mai mult, un producător independent, liber de politicile de marketing ale marilor companii îşi permite să rupă ritmul constant al maşinăriei elveţiene de făcut ceasuri.

Antoine Preziuso este un astfel de ceasornicar. Un profesionist pentru care prin fiecare ceas pe care îl manufacturează îşi aduce contribuţia la reinventarea ceasornicăriei de calitate. Time Tube va fi arătat pentru prima oară publicului în cadrul unei expoziţii ţinute în Geneva.

Mecanismul dezvoltat de Antoine permite afişarea timpului în format digital şi o formă complet neconvenţională pentru ceasurile mecanice. Poziţionarea calibrului într-o carcasă de formă tubulară face designul ceasului cu atât mai surprinzător.

În total calibrul dezvoltă 42 de ore de rezervă de putere. Reglajul orei şi minutelor se face printr-o coroană neconvenţională situată în partea dreapta a cilindrului.

Cele 28 de exemplare produse pot fi modificate de fiecare client în parte astfel încât să îndeplinească toate cerinţele de personalizare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322