Breitling Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition

Timpul curge printre nori: Breitling Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition

Pentru a marca performanțele înregistrate de-a lungul timpului de echipa acrobatică Patrouille Suisse Swiss Air Force Team, Breitling a creat un ceas într-o ediție specială, limitată la 550 de piese.

Breitling Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition

Este interesant faptul că acum un an, Breitling se despărțea de Apache Aviation din postura de sponsor principal, după o colaborarea de mai bine de 17 ani, cu beneficii pentru ambele branduri, pentru ca acum să-și alăture numele de altă entitate care ține de aviația acrobatică. Dar mai bine să lăsăm la o parte politica de grup și să trecem în revistă punctul de legătură a noii colaborări – lansarea unui nou ceas sub semnătura Breitling.

În 1964, Swiss Air Force punea bazele unei echipe de acrobații aeriene, denumită Patrouille Suisse, în care erau încadrați câțiva piloți tineri extrem de talentați. La 55 de ani de la acel moment, echipa acrobatică este una dintre cele mai îndrăznețe din lume și poate fi văzută pe cer la demonstrații în toată Europa, mai ales că cele șase avioane supersonice pe care le utilizează sunt spectaculoase și vizual și sonor. Pentru a onora cei 55 de ani de activitate, Breitling a creat Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition, un ceas care se va produce în doar 550 de exemplare. Despre colaborarea dintre cele două branduri, Georges Kern, CEO-ul Breitling, a declarat: “Patrouille Suisse Swiss Air Force Team și Breitling sunt doi parteneri ideali. Modul de zbor în formație strânsă este o exprimare modernă perfectă a lungii noastre tradiții în aviație. Suntem entuziasmați de faptul că am putut marca această aniversare cu un ceas oferit într-o ediție limitată”.

Breitling Avenger Swiss Air Force Team Limited Edition are o carcasă din oțel cu un diametru de 45 de mm și un bezel rotativ unidirecțional. Cadranul său negru iese imediat în evidență, mai ales că integrează logo-ul Patrouille Suisse Swiss Air Force Team pe sub-cadranul poziționat la ora 9, care are un fundal galben, conturat cu roșu. O altă pată de culoare, la propriu, este dată de indicatorul pentru secunde, care are vârful colorat în aceeași nuanță de galben. Toate indicatoarele și indecșii sunt tratate cu Super-LumiNova, un material luminiscent care oferă posibilitatea de a citi ora indiferent de condițiile de luminozitate. Capacul din spate este gravat cu logo-ul aniversar ce marchează cei 55 de ani de existență a echipei Patrouille Suisse Swiss Air Force Team – un 55 stilizat, alături de cele 6 avioane supersonice și textul “ONE OF 550”.

La interior, Breitling a utilizat calibrul 13, certificat COSC, capabil să ofere o rezervă de mers de aproximativ 48 de ore. Rezistența la scufundare este de 300 de metri.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322