timex m79 fuchsia

Timex actualizează M79 în parteneriat cu Hypebeast

Timex a avut o înclinație accentuată în ultimii ani asupra parteneriatelor cu diverși actori din spațiul virtual. Drept dovadă, noua variantă cu tentă fuchsia a fostului M79 este realizată printr-o colaborare cu Hypebeast.

Timex M79 Fuchsia are un preț de 262 de euro fără taxe. Având în vedere că reprezintă o creștere de numai 15 euro față de ediția normală, această serie limitată la numai 500 de exemplare chiar devine atractivă. Ceasurile pot fi, însă, cumpărate numai prin intermediul platformei HBX a Hypebeast.

Vestea și mai bună este că Timex M79 Fuchsia nu reprezintă doar o schimbare de dragul marketingului, ci aduce în prim plan un design mai curajos și elegant.

Într-un semn din cap către baza de origine a Hypebeast din Hong Kong, roata zilei a fost redată în chineză mai întâi și în engleză a doua, în comparație cu formatul convențional de engleză prima și franceză a doua, care poate fi văzut în multe ceasuri Timex actuale. Deși ceasul oferă mai mult decât un simplu schimb de culori, noile nuanțe afișate sunt într-adevăr destul de atractive.

Cadranul a preluat bleumarinul pe care Hypebeast l-a promovat și contrastele de culoare asigură un echilibru intrigant.

Timex M79 Fuchsia se bazează în continuare pe fenomenul relativ ezoteric al schimbării culorilor lunetei așa cum am mai văzut pe anumite exemple de epocă ale Rolex GMT-Master II.

Noul Timex de la Hypebeast nu are un fundal la fel de romantic, dar oferă o valoare excelentă pentru o estetică similară. La urma urmei, există un motiv pentru care modelele „Fuchsia” 1675 sunt foarte căutate în lumea Rolex-urilor vintage – este o combinație de culori de-a dreptul frumoasă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322