Test-drive cu ceas – Linde Werdelin

Studiile de marketing vorbesc în literatura de specialitate despre „disonanţa cognitivă” – o stare negativă pe care clientul o resimte în urma unei investiţii mai mari într-un produs. Nu e sigur că a făcut decizia corectă, se gândeşte că ar fi fost mai indicat poate să apeleze la produsele concurenţei şamd. Sigur, teoria nu se aplică întotdeauna şi în cazul pasionaţilor de orologerie care îşi urmăresc îndelung ceasul visat, dar asta nu înseamnă că serviciul de test-drive nu este unul interesant.

 

Compania Linde Werdelin îşi oferă ceasurile peste tot în lume pentru o probă de cinci zile fără nicio obligaţie contractuală. Cu alte cuvinte, clientul se înscrie pe site-ul producătorului şi, în cel mai scurt timp, primeşte ceasul „în carne şi oase” pentru a-l testa. Compania percepe o garanţie de 1000 de euro pentru fiecare model trimis, dar în caz că clientul se decide că nu doreşte să-l cumpere, înapoiază întreaga sumă.

 

Modelele care pot fi sunt Elemental şi Land Instrument din colecţia Original, dar şi SpidoLite, Oktopus, 3Timer, The One, şi The Rock.
Mai multe detalii pe site-ul oficial al Linde Werdelin, www.lindewerdelin.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322