Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367

Breguet intră în noul an cu Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367. Cea mai nouă piesă îmbogățește colecția Grand Complication. Marca oferă frumusețe prin simplitate și aduce, în ceasul nou, unele dintre cele mai bune capabilități de fabricație.

Noul Classique Grandes Complications 5367 poate fi considerat ca urmare a modelului 5377, lansat în 2013. Principala diferență este absența afișării rezervei de putere din cadran. Un alt aspect vizual este forma minimalistă a celei mai noi secțiuni, în comparație cu cadranul tradițional și frumos cu tehnologie guilloche.

Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367 se găsește într-o carcasă din aur de 42 mm, cu o grosime de până la 7,45 mm. Carcasa Breguet este prevăzută cu niște muchii sudate cu bare fixate cu șurub pentru a susține cureaua de piele aligator. Pe partea de sus și pe partea inferioară, carcasa este acoperită cu cristale de safir. Rezistența la apă este de 3 bari sau 30 de metri, suficient de bună pentru utilizarea zilnică.

Cadranul este fabricat folosind tehnica “Grand Feu”. Acest proces constă în aplicarea unei anumite cantități de siliciu sau de sticlă moale pe suprafața cadranului pregătită și apoi “gătit” într-un “foc mare” de aproximativ 800 ° C – 900 ° C. Temperatura ridicată topeste și distribuie uniform smalțul, obținând aspectul deosebit al cadranelor “Grand Feu”. Artizanul trebuie sa dețina abilități și experiențe speciale pentru a obține un rezultat fără cusur.

Cadranul prezintă un registru de timp excentric. Ora 11 a plasat inelul cu ​​cifre arabe Breguet balansând turbionul de la ora 5. Turbionul de un minut, dublând indicațiile secundare mici, încântă cu rama tăiată și decorată manual. Săgețile indicatoare, tradiționale, albastre, Breguet creează un contrast spectaculos cu cadranul de email alb, ce oferă o lizibilitate excepțională. Cadranul este semnat Breguet, având o imprimare subtilă “Swiss Made Grand Feu” la ora 6.

Sistemul Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5367 este alimentat de calibrul extra-subțire 581. Mecanismul de 3 mm deține o rezervă de putere impresionantă de 80 de ore. Cilindrul cu “mare energie” are o construcție brevetată, cu un număr crescut de bobine și arcuri, de unde rezultă creșterea energiei stocate. Turbionul este construit într-o carcasă ușoară din titan și utilizează un arc modern de balance cu frecvența de 4 Hz.

Desenul mecanismul este bogat, spre deosebire de simplitatea cadranului de email. Calibrul 581 prezintă punți și pârghii decorate manual. Greutatea oscilanta este plasata la periferia calibrului, fara a obstructiona vederea. Greutatea din platină este decorată manual.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322