TAG Heurer Aquaracer

Binevenită în această vară, colecția de trei ceasuri TAG Heurer Aquaracer completează colecția sportivă cu modele de avangardă. Din noua colecție TAG Heurer Aquaracer face parte un ceas disponibil din iuni, elegant, robust, în kaki verde-măslin. Următoarele două ceasuri, ce vor aparea în luna viitoare, August, prezintă pe bezel un tipar de broască țestoasă.

Aventură marină

Fidele înaintașilor Aquaracer, ceasurile sportive colorate din ediția specială se potrivesc cu aventura marină. Mai mult, sunt adaptabile complet cu activitățile de vacanță la plajă, în barcă sau sub valuri.

TAG Heurer Aquaracer Kaki

Culoarea Kaki verde măslinie a ceasului îi conferă acestuia un stil rezistent și relaxat. Ediția specială Khaki Aquaracer de 43 mm oferă o combinație contemporană; ceasul dispune de o aliere între o curea din țesătură robustă și un cadran antracit elegant periat, cu tipar – raze de soare. Culoarea verde-măslin împodobește bezelul rotativ, unidirecțional, din aluminiu, dar și cureaua cu o cataramă cu știft.

Precizie și performanță

Ceasul pe cuarț, de 43 mm diametru, are o carcasă din oțel lustruit și periat fin. Păstrând reputația Aquaracer pentru precizie și performanță, indicatoarele sunt placate cu rodiu. Orele, minutele și secundele sunt acoperite cu Super-LumiNova alb și există o fereastră cu unghi de date, la ora 3, pe cadran.

Rezistență la apă de 300 de metri

Pe capacul cadranului este gravată imaginea căștii unui scafandru vintage. Rezistența la scufundare este de 300 de metri, pentru acest model Aquaracer elegant, dar totuși casual,.

Primul model TAG Heurer cu tipar de broască țestoasă

Inspirat de lumina soarelui care reflectă valurile oceanului, TAG Heurer a creat un efect magnific de broască țestoasă asupra bezelului Aquaracer. A fost utilizată o tehnologie inovatoare cu rășină. Nuanțele închise la culoare și albastrul deschis amintesc de suprafața oceanului, așa cum se vede de pe puntea unui yacht. Efectul este îmbunătățit de cadranul, periat, cu tipar raze de soare, albastru cu dungi orizontale.

Ediția specială Aquaracer de 43 mm Tortoise Shell Effect

Ceasul este disponibil cu un model de broască țestoasă pe bezel, precum și cu un cadran negru, periat în raze de soare, cu dungi orizontale. Ca și în cazul omologului său albastru, modelul de pe această versiune este realizat cu un efect, inovator, cu rășină – o premieră pentru TAG Heurer

Premiere continue pentru TAG Heurer

Consolidarea funcționalității cronometrelor este scala de 60 de minute de pe bezelul rotativ unidirecțional și lentila unghiulară, de la fereastra datei, la ora 3. Indicii aplicați sunt placați cu rodiu și indicatorii de oră, minut și secundă sunt acoperite cu Super-LumiNova.

O altă premieră, pentru TAG Heurer, este cureaua din cauciuc de înaltă calitate, care are un model piele de aligator și o cataramă pliabilă, din oțel, cu butoane duble, pentru siguranță.

Ceas pentru lux sportiv

Ceasurile din colecța Aquaracer. de 43 mm diametru, sunt confecționate din oțel inoxidabil lustruit și periat fin. Eles unt alimentate de sistemul automat Aquaracer Caliber S. Carcasa cu șuruburi din oțel inoxidabil este gravată cu imaginea unei căști vintage de scafandru. Noua colecție de lux Aquaracer dispune de o rezistență impresionantă, la adancime, de 300 de metri.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322