Tag Heuer

Tag Heuer și Ryan Gosling – vedetele noului scurtmetraj aniversar Carrera

Cele 6 decenii scurse peste celebrul orologiu Tag Heuer Carrera sunt celebrate printr-un scurtmetraj dinamic și plin de răsturnări de situație, ce îl are drept protagonist pe nimeni altul decât Ryan Gosling, ce poartă la mână un Carrera care trebuie protejat cu orice preț.

La ceas aniversar, Tag Heuer a pregătit un scurtmetraj de excepție pentru a sărbători cei 60 de ani scurși peste iconicul ceas Carrera, care a luat ființă în anul de grație 1963, când Jack Heuer, stră-nepotul lui Edouard Heuer (cel care a fondat în 1860 compania Uhrenmanufaktur Heuer AG), a dat naștere primului cronograf Heuer Carrera, destinat piloților de curse, pentru a elogia Carrera Panamericana, o cursă absolut nebună desfășurată pe drumurile publice din Mexic.

Legătura intrinsecă între legenda Carrera și motorsport este elogiată de Tag Heuer prin intermediul unui scurtmetraj extrem de aprig și intens, care înfățișează o bătălie epică între Ryan Gosling și actrița Vanessa Bayer, care își dorește cu orice preț să își însușeacă orologiul Tag Heuer Carrera pe care personajul interpretat de Gosling îl poartă la mână.

Pentru a-și duce la bun sfârșit planul malefic, Bayer se folosește de toate mijlocele posibile și imposibile pentru a-l captura pe Ryan Gosling, care se încăpățânează în cadrul unor urmăriri extrem de intense să cadă pradă intereselor perfide ale personajului negativ. Vă lăsăm mai jos imagini cu fantastica peliculă, care scoate splendid în evidență ADN-ul automobilistic și lipsit de compromis al legendei Tag Heuer Carrera, ajunsă la venerabila vârstă de 60 de primăveri.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322