tag heuer aquaracer 200

TAG Heuer și reîntoarcerea la origini. Noul Aquaracer „Outdoors” de 40 mm

The TAG Heuer Aquaracer Professional 200 este noua lansare din cadrul colecției care prezintă o reinterpretare modernă a unui ceas entry-level deja clasic.

Progres prin reîntoarcerea la origini ar putea fi titlul unui spot creat pentru noul TAG Heuer Aquaracer Professional 200. Față de modelul 300 lansat anul trecut, s-a renunțat la dimensiunea de 43 de mm și s-a ales, înspre bucuria majoritară a clienților și fanilor, cea de 40 de mm – spunem noi, mai potrivită pentru majoritatea doritorilor.

Pe lângă scăderea dimensiunii, acest ceas schimbă inserția sa ceramică în favoarea unei lunete unidirecționale din oțel cu numere încrustate. Noua colecție Aquaracer cuprinde atât mișcări automate, cât și mișcări cu cuarț. Pentru selecția automată în 40 mm, cadranele au un model de linii orizontale încrustate cu un efect fumé, fie în albastru, fie în negru (care arată într-adevăr ca gri). Veți observa, de asemenea, că afișajul pentru data de la ora șase nu conține nicio lupă Cyclops. Modelul de cuarț de 40 mm are aceleași linii orizontale, doar că este cuplat cu un efect de rază de soare spre deosebire de gradientul anterior și este oferit doar într-o configurație fără dată cu cadran negru sau argintiu.

Fondul carcasei arată diferit și aici. În locul căștii clasice de scufundări scaphander pe care am ajuns să o recunoaștem pe această linie de ceasuri, TAG a înlocuit-o cu o gravură cu busolă menită să cuprindă toate noutățile într-un ansamblu complementat de calibrul TAH Hueur 5 Automatic.

Cu toate aceste noutăți, noul TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Outdoors are un preț de 2.100 euro pentru 40 mm Automatic și 1.550 euro pentru varianta de cuarț de 40 mm. Această linie introduce si un set de ceasuri de 30 mm, atât automate cât și cuart, cu și fără diamante.

Modelele noi TAG sunt deja disponibile și nu sunt programate pentru ediții limitate.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322