Tag Heuer produce telefonul Lamborghini

După colaborarea cu firma Meridiist, Tag Heuer şi-a îmbogăţit anul trecut colecţia de accesorii cu un telefon mobil premium. În apropierea sărbătorilor de iarnă, legătura dintre orologeria elveţiană şi sporturile cu motor, mai mult decât evidentă şi până acum, se adânceşte odată cu intrarea în scenă a numelui Lamborghini.

Meridiist Automobili Lamborghini este un facelift al terminalului lansat iniţial deTag, un telefon mobil cu puternice legături de design cu liniile „hotărâte” ale bolidului Murcielago. Lucrat în oţel 316L, acelaşi tip de aliaj folosit pentru carcasele ceasurilor, telefonul reproduce forma iconicului capac de baterie al modelului Murcielago LP 640. Capacul este gravat cu numărul unic al seriei, iar tastatura poartă pe butonul central sigla taurului.

Ecranul realizat din geam cristal safir de 60,5 carate este rezistent la zgâriere, iar bateria oferă un timp de folosire de şapte ore şi 28 de zile de standby. Telefonul va fi disponibil din luna noiembrie la distribuitorii Lamborghini şi Tag Heuer.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322