TAG Heuer Monaco Green Dial

TAG Heuer prezintă ediția limitată Monaco Green

Verde este, fără doar și poate, culoare anului în industria ceasurilor. TAG Heuer a înțeles că trebuie să ofere o variantă pentru a bifa acest curent și introduce Monaco Green în ediție limitată.

Pentru a sărbători desfășurarea în 2021 a Marelui Premiu de Monaco Historique, care a are loc la Monaco în perioada 23 aprilie – 25 aprilie 2021, marca aduce un nou design elegant și verde unuia dintre cele mai recunoscute ceasuri de pe planetă: Monaco. Cu un nou cadran verde bogat care completează mișcarea automată a cronografului Heuer 02, noua ediție limitată TAG Heuer Monaco Green Dial oferă una dintre cele mai izbitoare și frumoase versiuni ale ceasului.

TAG Heuer Monaco Green Dial 1

Bineînțeles, principala atracție a cadranului verde TAG Heuer Monaco este tratamentul cu același nume. Suprafața verde în sine este profundă și nuanțată, și având în vedere lunga asociere a Monaco cu starul de film Steve McQueen, asemănarea culorii cadranului cu iconicul Highland Green 1968 Ford Mustang fastback de la „Bullitt” poate fi mai mult decât o coincidență. Această nuanță bogată de verde pădure este perforată cu un cadran de sunburst, care arată o gamă dinamică de tonuri verzi în imaginile inițiale.

TAG Heuer Monaco Green Dial 2

TAG Heuer alimentează cadranul verde Monaco cu mișcarea automată cronograf Heuer 02. În plus față de decorațiunile obișnuite, cum ar fi Côtes de Genève, TAG Heuer diferențiază vizual acest model, cu accente verzi vibrante pe semnătura rotorului și pe roata coloanei.

TAG Heuer Monaco Green Dial 3

Prețul pentru TAG Heuer Monaco Green Dial este de 5.500 de euro fără taxe și vor fi produse doar 500 de exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322