TAG Heuer Carrera Year Of The Tiger Limited Edition

TAG Heuer prezintă Carrera Year of the Tiger

China a devenit un loc în care marile companii se luptă pentru câștiga cât mai mult din piață, iar TAG Heuer marchează și ei acest aspect prin lansarea unui ceas în ediție limitată care marchează Noul An – Carrera Year of the Tiger Limited Edition.

În fiecare an, mărcile din toate colțurile industriei proiectează unic modele existente pentru a onora animalele din zodiacul clasic chinezesc, creând lansări vibrante și distinctive, cu un fler deosebit. Noul TAG Heuer Carrera Year of the Tiger Limited Edition reimaginează Carrera cu trei acete recent dezvăluit cu un design nou de cadran izbitor și complicat, adăugând o nouă energie feroce platformei curate.

Ediția limitată TAG Heuer Carrera Year of the Tiger împarte carcasa sa din oțel inoxidabil de 41 mm cu Carrera Day-Date standard, continuând interpretarea elegantă și contemporană a formei clasice unghiulare Carrera. Cadrul îngust lustruit înclinat conferă designului o atitudine modernă, orientată spre înainte, în timp ce teșirea laterală a carcasei lustruite și urechile unghiulare teșite păstrează puternică asemănarea familiei Carrera. TAG Heuer înfrumusețează această formulă familiară cu o coroană semnată cu aur roz de 18K.

Marca integrează inteligent motivul tigru în acest cadran simplu cu o abordare decupată, combinând suprafața principală periată orizontal de un albastru ardezie intens cu elemente încastrate într-un negru texturat aproape asemănător asfaltului. Dincolo de a crea un model inteligent de dungi de tigru inversat în imagini, acest concept de cadran decupat arată cu îndemânare capacitatea de finisare a cadranului TAG Heuer.

TAG Heuer Carrera Year of the Tiger folosește Calibrul 5 drept mecanism și are un preț de 3.450 de euro fără taxe. Vor fi produse doar 300 de exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322