tag heuer senna

TAG Heuer, omagiu pentru Senna și Fangio

tag heuer senna

TAG Heuer prezintă trei noi ceasuri în ediții limitate, dedicate celor doi mari campioni de Formula 1: Ayrton Senna și Juan Manuel Fangio.

Două dintre modele sunt sport și au fost inspirate de design-ul ceasului pe care obișnuia să-l poarte Senna, dar amintesc și de Brazilia, țara lui de origine. Iar cel de-al treilea ceas TAG Heuer face referire la Argentina, țara unde s-a născut Fangio.

Ayrton Senna face parte din istoria bogată a brand-ului TAG Heuer. Pilotul emerit a fost imaginea campanie “Don’t Crack Under Pressure”, lansată în 1991 de casa de orologerie elvețiană. Astfel, la 25 de ani de la dispariția campionului, TAG Heuer lansează un ceas în culorile Braziliei, numai în 65 de exmplare. TAG Heuer Carrera Heuer 02T Ediție Specială Ayrton Senna are o carcasă din ceramică cu un diametru de 45 mm și numele pilotului gravat pe lunetă. Al doilea cronograf, lansat în memoria lui Senna, are o carcasă din oțel cu un diametru de 44 mm și o lunetă din ceramică neagră pe care este gravat un «S» stilizat, logoul lui Senna.

Cei de la TAG Heuer nu l-au uitat nici pe Juan-Manuel Fangio, alias «El Maestro» – de 5 ori campion al lumii, 29 pole positions. Iar pentru a-i aduce un omagiu marelui pilot, TAG Heuer a decis să „îmbrace” ceasul TAG Heuer Carrera Calibre 16 în culorile Argentinei. Fanii pilotului regăsesc semnătura lui Fangio pe lunetă și portretul său gravat pe spatele carcasei din oțel.

tag heuer fangio
Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322