tag heuer aquaracer night diver

TAG Heuer învie The Night Diver

Când agentul 007 a purtat un Tag Heuer s-a marcat un moment de referință, iar acum TAG Heuer învie The Night Diver. Este o mișcare binevenită!

Noul Night Diver este ultra modern, are un diametru de 43 de mm, este „îmbrăcat” în oțel inoxidabil DLC și folosește noul mecanism Calibre 5. Este un ceas automatic și prezintă o evoluție greu de ignorat.

TAG Heuer a mai avut o astfel de tentativă în 2018, dar atunci a folosit un design puțin cam curajos și o mișcare bazată pe quartz care nu s-a potrivit cu așteptările fanilor.

Dar, datorită limbajului de design mai clasic al liniei Aquaracer recent reîmprospătată, această nouă iterație se simte cu siguranță ca o punte mai strânsă între profesioniștii clasici Heuer, datorită profilului său carcasă furtunos, receptorului cu sabie și marcajelor de oră rotunde, chiar dacă sunt de fapt octogonale la o privire mai atentă – o încuviințare a flancurilor unghiulare a carcasei și a cadrului cu 12 fețe (un dodecagon pentru cei care țin știu ce și cum).

tag heuer aquaracer night diver abtw 4
tag heuer aquaracer night diver abtw 4

În cele din urmă, este cu greu o reeditare a ceasurilor originale „Glow Dial”, iar cadranul modern alb-strălucitor Super-LumiNova nu are acea strălucire distinctivă de culoare verde lime, dar este totuși cea mai apropiată pe care TAG Heuer a ajuns până acum la Dalton’s Night Diver în timpul scurtului său mandat de 007.

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 „Night Diver” are o rezistență la apă de până la 300 de metri și are un preț de comercializare de 2.940 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322