TAG Heuer continuă istoria

TAG Heuer prezintă trei noi modele Monaco, continuând cu un nou capitol istoria colecției care a început în 2019.

Orologierul de lux elvețian TAG Heuer prezintă trei noi modele Monaco, continuând noul capitol din istoria colecției, care a început în 2019, anul în care marca a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare a primului ceas Monaco cu lansări în ediție specială.


Echipate cu mecanismul Calibre Heuer 02 fabricat de manufacturier, aceste modele noi din gama cronografului TAG Heuer Monaco prezintă detalii inspirate de primii lor predecesori și dau tonul viitorului colecției. Toate cele trei modele se inspiră din modelele anilor 1970, imsă două dintre ele sunt prezentate pe o brățară metalică modernizată, recreată special pentru ele.

Unul dintre noile modele prezintă cadran negru îndrăzneț parcă scăldat în razele soarelui. Omologul său are un cadran albastru strălucitor, cu o schemă de culori roșie, albă și albastră, care amintește de ceasurile originale Monaco din 1969. Ambele modele sunt prezentate pe o brățară din oțel inoxidabil și au contoare pătrate la ora 3 și 9 și un cronograf roșu central. Modelul cu cadran negru este disponibil și cu o curea de piele neagră.

Calibrul Heuer 02 este vizibil în spatele carcasei din cristal safir al ceasului și are o rezervă de putere impresionantă de 80 de ore. Extinzând gama de piese Monaco echipate cu acest calibru puternic, noile modele demonstrează modul în care TAG Heuer combină design-uri iconice cu tehnologie internă avansată.

Brățară metalică

Au trecut aproape două decenii de când un ceas Monaco a fost prezentat pe o brățară metalică. Noile modele ale colecției se bazează pe brățara în formă de H care a fost folosită pentru ceasurile Monaco la începutul anilor 1970. Brățara originală din oțel a fost reproiectată pentru a respecta standardele actuale și pentru a îmbunătăți confortul pentru purtător.

Fidelă designului său original, brățara este mai largă la urechi pentru a suporta greutatea ceasului. Se strânge acolo unde se înfășoară în jurul încheieturii mâinii pentru un confort îmbunătățit. Barele orizontale sunt conectate cu legături orizontale mai mici. O clemă de fluture confirmă faptul că această brățară este o lucrare de înaltă horlogerie. Închizătoarea este gravată cu scutul TAG Heuer, detaliu ce simbolizează locul Monaco în colecția de bază a TAG Heuer și nu doar ca piesă de patrimoniu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322