TAG Heuer Connected Golf Edition

TAG Heuer a lansat un ceas dedicat iubitorilor de golf

TAG Heuer Connected Golf Edition a fost lansat cu câteva zile în urmă și înglobează toate caracteristicile familiei de ceasuri Connected cărora le aduce în plus funcționalități specifice acestui sport.

TAG Heuer Connected Golf Edition

Pe măsură ce lumea începe să iasă din blocajul cauzat de pandemie mulți revin la sporturile pe care le apreciază, iar pe terenurile de golf din multe părți ale lumii activitatea pare să revină la normal. Tocmai de aceea, oficialii TAG Heuer au decis să lanseze TAG Heuer Connected Golf Edition, un ceas care are la bază caracteristicile celei de a treia ediții Connected.

Pornind de la baza menționată, a cărei prezentare a avut loc în luna martie, noul TAG Heuer Connected Golf Edition oferă posesorilor o serie de noutăți menite să le facă partidele de golf mai plăcute. Dezvoltată „in-house”, aplicația care completează acest smartwatch de lux pune la dispoziția utilizatorilor hărți 3D ale celor mai cunoscute circuite din lume care includ atât distanțele până la zona „green” cât și eventualele „capcane”. Totodată, pe ecranul ceasului pot fi găsite statistici actualizate, clasamente, sau urmărirea scorului. Mai mult chiar, grație folosirii TAG Heuer Connected Golf Edition, jucătorii de golf pot afla cele mai corecte lovituri și direcții calculate în funcție de evoluția celor care au jucat anterior pe același teren.

Pe lângă toate aceste aplicații aferente jocului de golf, ceasul include caracteristicile obișnuite precum cronometrarea alergării și măsurarea numărului de pași, sau distanțele parcurse pe bicicletă și caloriile consumate în timpul unui program de fitness. Nu lipsesc nici detaliile oferite prin Google OS.

Ceasul are o carcasă de 45 mm și o curea albă din cauciuc cu cusături verzi care se aseamănă texturii unei mingi de golf. Aceasta poate fi schimbată, după voie, cu o altă curea de culoare neagră.

TAG Heuer Connected Golf Edition este deja disponibil pe piață, iar prețul solicitat de producător este de 2.550 USD.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322