TAG Heuer a lansat primele cronografe Aston Martin Special Edition

Marca de ceasuri elvețiană a ales în mod simbolic Salonul Auto  de la Geneva 2018 pentru a ne prezenta cele două ceasuri, care onorează Aston Martin și divizia Aston Martin Racing.

Aceste două cronografe prezintă ADN-ul mărcii britanice. Designul prestigiosului TAG Heuer Carrera Heuer 01 este inspirat de formele geometrice specifice supersportivelor Aston Martin, iar modelul mai tehnic, sportivul TAG Heuer Formula 1, adoptă culoarea lime distinctivă a lui Aston Martin Racing.

La Salonul Internațional de la Geneva, Jean-Claude Biver, directorul executiv al TAG Heuer și președintele diviziei de ceasuri a grupului LVMH, și Andy Palmer, președinte și CEO al Aston Martin, au anunțat oficial că TAG Heuer a fost ales ca Partener Oficial Aston Martin și Aston Martin Racing.

Pentru a marca noul parteneriat, TAG Heuer a prezentat două magnifice ediții speciale pentru onoarea mărcii de lux britanice. Ceasornicarul elvețian a colaborat cu echipa de design Aston Martin, pentru a dezvolta desenele, inspirându-se direct din culorile, formele, modelele și materialele caracteristice mașinilor Aston Martin. Fiecare detaliu conferă o atingere creativă și reamintește spiritul auto de bază al parteneriatului.

Primul model este prestigiosul cronograf TAG Heuer Carrera Caliber Heuer 01, inspirat din universul de lux al lui Aston Martin. Mecanismul faimos este vizibil prin intermediul cadranului, scheletat într-un model hexagonal care reamintește detaliile noului Vantage, un cadran exclusiv pentru Aston Martin. În același timp, carcasa robustă din oțel, cu diametrul de 45 mm prezintă, de asemenea, un design special conceput pentru această ediție, care include linii pe partea laterală pentru a evoca viteza, pistă de curse și pistonul. Într-o altă caracteristică exclusivă a piesei, forma urechilor a fost revizuită, inspirându-se din liniile caroseriei emblematice a lui Aston Martin. Cu un bezel tahimetric din ceramică neagră, această piesă este reflectarea perfectă a expertizei și a expertizei tehnice care rezultă din parteneriatul dintre cele două mărci.

Al doilea model este un cronograf TAG Heuer Formula 1 inspirat de Aston Martin Racing. Modelul TAG Heuer Formula 1 este modelul Tag Heuer pentru motor racing, sinonim cu performanța și viteza. În întregime din oțel și cu diametrul de 43 mm, acest cronograf cu cuarț are un bezel din oțel zincat și un inel de aluminiu cu scala tahimetrică. Indicii, secundarul și celebrul logo Aston Martin înaripat, toate nuanțele specifice de lime, specifice Aston Martin Racing, se opun cadranului negru al ceasului pentru un efect contrastant de excepție. Mecanismul are precizie de zecime de secundă – o caracteristică indispensabilă la un ceas pentru curse auto – și timpul este afișat pe contorul mic de la ora 6, contorul de minute la ora 9 și contorul secundar curent la ora 3. Modelul vine cu o curea din piele neagră. Din nou, acest lucru este valabil exclusiv pentru Aston Martin, deoarece aceasta este prima dată când TAG Heuer folosește o curea din piele în colecția TAG Heuer Formula 1. Cu esență de var esențial, se adaugă caracterul și stilul sportiv la ceas. Cusăturile în culoarea limei, adaugă un caracter și un stil sportiv ceasului.

 

 

 

Detaliile tehnice – TAG Heuer Carrera Heuer 01 Aston Martin

Referințe CAR2A1AB.FT6163

Mecanism:

Calibru Heuer 01 Automat

Carcasă      

Diametrul carcasei – 45mm din oțel cu model special de linii paralele

Bezel negru cu tachimetru periat cu gravura Aston Martin

Cristal de safir, tesit, convex, tratatment  antireflexiv

Coroana din oțel cu cauciuc neagru  la ora 3

Butoane împingătoare din oțel la ora 2 și ora 4

Capac însurubat din safir cu gravură specială

Urechi din oțel cu construcții formate special

Cadran        

Cadran opalin negru cu un model special de fagure

Flanșă neagră cu scala de 60 de secunde

3 contoare: cronograful “azurage” cu 12 ore și cronograful de 6 ore, placat cu rodiu, iar al doilea indicator opalin permanent negru cu sigla Aston Martin la ora 9. Indicatoare de ore și minute, placate cu rhodiu și indici aplicați cu fațete lustruite cu superluminova albă

Indicator central lăcuit roșu, placat cu rodiu

Aplicat logo-ul TAG Heuer, placat cu rasini

data înclinată la ora 3:30’

Rezistent la apă 100 metri

Curea      

Curea din cauciuc / curea din piele neagră mată cu relief special

Încuietoare pliabilă din oțel, cu pini dubli de siguranță și scut TAG Heuer

 

 

Detalii tehnice – TAG Heuer Formula 1 Aston Martin

Referințe CAZ101P.FC8245

Mecanism     

cuarț

Carcasă 

Diametru 43mm, din oțel

Bezel  negru mat cu inel de aluminiu cu scală tahimetrică cu litere Aston Martin Racing

Cristal plat de safir

Coroana din oțel lustruită la ora 3H și butoane împingătoare la ora 2 și ora 4

Capac din oțel inoxidabil cu gravura specială “ASTON MARTIN SPECIAL EDITION” și sigla Aston Martin Racing

Urechi suport din otel periat polișat

 

Cadran    

negru opalin

Flanșă neagră cu nuanțe de lime și gri și scală de 60 de secunde

3 contoare negre “azure” cu indicator lustruit, placat cu aur înnegrit : indicator secundar permanent la ora 3, cronograf la zecime de secundă cu sigla Aston Martin la ora 6 și cronograf de minute la ora 9
Indicatoare lustruite, înnegrite din aur și indici cu superluminova gri
Indicator central lăcuit cu nuanțe de limeLogo-ul gri TAG Heuer
Data înclinată la ora 4
Rezistenta la apă 200 metri

 

Curea

Curea din piele neagră mată, cu cusături în nuațe de lime și cu ștanțare specială

Încuietoare din oțel cu pin de siguranță și scut Tag Heuer.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322