TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Naomi Osaka Limited Edition

TAG Heuer a lansat Aquaracer Professional 300 Naomi Osaka

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Naomi Osaka reprezintă o desfășurare impresionantă de forțe pentru celebrarea performanței. Sportul se împletește încă o dată cu precizia și eleganța.

Făcut în parteneriat direct cu însăși Naomi Osaka, amprenta personală a sportivei este pus asupra acestui orologiu în ediție limitată. Seria Aquaracer înglobează astfel un nou aspect, dar păstrează aceeași dimensiune de 36 de mm.

Carcasa din oțel inoxidabil cu protuberanțe accentuate este aranjată pe arhitectură mai mică din seria Aquaracer. TAG Heuer a ales pentru ceasul Professional 300 Naomi Osaka o nuanță care reflectă curentul de design din prezent și arată cu măiestrie o notă de delicatețe prin mărimea sa compactă.

Amprenta sportivei poate fi văzut cu adevărat în spate, acolo unde emblema personală a acesteia a fost introdusă. Floarea complementează întreaga apariție și furnizează o surpriză plăcută.

Cadranul păstrează unghiurile hotărâte și se prezintă într-o formă care permite contrastului dintre nuanțe să strălucească.

În interiorul TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Naomi Osaka Limited Edition bate mișcarea automată Caliber 5 bazată pe Sellita SW200-1. Calibrul 5 a fost un element de bază al gamei TAG Heuer de ani de zile și, deși rămâne durabil și ușor de întreținut, acest motor începe să dea semne de îmbătrânire în ceea ce privește performanța.

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Naomi Osaka are un preț de 3180 de euro fără taxe și vor fi produse numai 250 de exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322