Swordfish Booster Black

 

Designul futurist este unul din punctele forte ale modelului, carcasa sa de 48 de mm diametru folosește tehnologia PVD atât în scop practic, cât și pentru un aspect cât mai atractiv. Pe cradran se află două hublouri, în dreptul orelor 3 și 9, fiind acționate de cele două coroane mai mici, în timp ce coroana principală, special concepută pentru o mai bună aderență, are rolul de a seta ora.

Modelul dispune de un mecanism complex, un Caliber G1710 automat, cu funcție de cronograf. Un astfel de ceas este conceput pentru un stil de viață și, mai ales, pentru pasionații de sport, așa că rezistența ridicată la șocuri este una din caracteristicile disponibile. Rezerva de mers este de 48 de ore, iar performanțele tehnice nu se opresc aici: etanșeitatea este asigurată până la 100 de m adâncime.

Atât carcasa, cât și bezelul sunt realizate din oțel tratat cu PVD cu rol de anti-reflexie, iar carcasa posterioară din cristal safir fumuriu. Omogenitatea conceputului este subliniată de brățara nedetașabilă din cauciuc negru, având imprimat numele manufacturii.

Swodfish Booster Black este disponibil în mai multe variante, diferențiate prin culoarea acelor din cele două hublouri și al secundarului. Nuanțele sunt variate, de la albastru la roșu, și de la negru la galben.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322