SwatchThis: Colecția primăvară-vara 2018

Swatch introduce Spring-Summer 2018 și marchează o revenire la elementele de bază. Având perspectiva preferințelor futuriste, colecția se scufundă în ADN-ul ceasului elvețian.

Primăvara și vara spun totul despre minunat în aer liber, iar Swatch ia petrecerea din grădină pe stradă înainte de a se îndrepta spre plajă.

Creat cu o privire la trecut, cele mai noi hit-uri ale mărcii îți reinterpretează referințele  de design inspirate din ultimele tendințe. Brit-in, The Swatch Vibe și Mediterranean Views  sunt trei lumi sălbatice fiecare având limbajul propriu.

 

 

Brit-in

La un picnic fantezist cu regina, modelele florale sunt în plin avânt, briza exotică se întâlnește îndrăzneț la ora 5 pentru ceai. Colecția Brit-in ia cele mai bune elemente chintesente din cultura britanică și le recreează cu motive modeste și cu puțin umor înțeles în întreaga lume.

 

Swatch Vibe

Semnalele de neon dau lumină până noaptea, dar ceasurile din colecția The Glow Vibe sunt adevăratele stele cu fluorescență, detalii energetice strălucitoare în întuneric și structuri 3D puternice. Combinând stilurile atletice cu înălțime cu aspectul de zi cu zi, această colecție este plină cu energie și gata pentru mers. X-Vibe se uită înapoi la modelele iconice Swatch, cu culori îndrăznețe și o declarație X pe cadran.

 

 

Mediterranean Views

Alegerea scenei de vară cu un aspect relaxat, inspirat de locul unde Marea Mediterană întâlnește cerul, Views Mediterranean este o colecție fluentă în limbajul dungilor.

Cu desene cu forme de nave, aceste modelele nautice inspiră visele marine umbrite cu toate nuanțele de albastru. Colecția cu bule  sărbătorește dolce vita și zilele leneșe de la mare.

Colecția eclectică pentru primăvară-vară 2018 este un apel de a trăi clipa, la a fi autentic si de a face sau alege lucruri care distrug monotonia. De la Brit-in la Marea Mediterană,  această colecție demonstrează că fiecare stil de viață poate fi Swatch-y.

Publicat de admin la data de 12 February, 2018 2:13 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published.