swatch-ul de lux – 8.000$

Cam o dată pe an, swatch renunţă la iepuraşii rozalii pentru a-şi demonstra forţa în domeniu. Anul acesta, răspunsul mecanic al producătorului constă în două modele editate într-o serie limitată, unul dedicat doamnelor şi respectiv unul masculin.

 

 

Dincolo de carcasele din aur roz şi finisajele specifice unui segment superior al orologeriei, Turn 2 Him şi Turn 2 Her prezintă o complicaţie rar întâlnită. Fără a fi dotat cu o complicaţie tourbillon sau un carusel, mecanismul este capabil de a roti toate elementele vizibile pe cardan. Platforma pe care sunt montate atât trenul de roţi cât şi eşapamentul realizează două rotaţii complete pe oră. Ca o mişcare spaţială, toate componentele vizibile ale mecanismului „gravitează” în jurul centrului ocupat de indicatoarele de ore şi minute.

 

 

În stilul specific, swatch combină plasticul cu aurul de 18k, folosit pentru bezel şi coroană. Mecanismul poate fi văzut pe ambele feţe datorită designului skeleton.
Turn 2 Her va fi realizat într-o ediţie limitată de 50 de exemplare, iar Turn 2 Him în 130 pentru un preţ de 8.000 de dolari.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322