Swatch lansează BIO-RELOADED

Swatch lansează colecția „1983”, o interpretare contemporană a unui design clasic, folosind materiale naturale și tehnologii inovatoare.

Copilul teribil al horologiei elvețiene lansează în premieră un concept inovator, într-o colecție care îmbracă designul iconic al primelor modele Swatch cu materiale provenite din natură.

Deși inovația a definit întotdeauna personalitatea mărcii este pentru prima dată când un producător de ceasuri a reușit să înlocuiască toate materialele convenționale cu materiale bio.

Colecția „1983” este realizată din materiale care sunt fabricate din semințe de plante de ricin, în timp ce toate componentele îndeplinesc în mod natural cerințele ridicate de calitate Swiss Made pe care Swatch le impune produselor sale. Cele șase modele oferă reinterpretări ale primelor ceasuri Swatch și prezintă o tipografie personalizată special creată pentru semnalizarea noului sediu central Swatch.

Pentru a ține pasul cu tendințele industriei, ambalajul ceasului este în totalitate biodegradabil. Fabricat din spumă de hârtie, materialul constă într-un amestec inovator pe bază de cartof și amidon tapioca. Ca urmare, ambalajul poate fi reciclat cu deșeuri de hârtie sau chiar compostat acasă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322