surprize ceasuri 2021

Surprizele orologice ale anului 2021

Anul se sfârșește. Timpul trece și, în lumea noastră, contează extrem de mult cum este această activitate măsurată și, poate mai important, reliefată. Acestea fiind spuse, iată surprizele orologice ale anului 2021!

Mulți pasionați din rândurile noastre nu s-ar fi așteptat ca în acest an să cumpere un Tissot. Cu toate astea, noul PRX Quartz/Auto a demonstrat că atelierul poate transforma anul 2021 într-unul care poate fi memorabil. Pentru un preț modic de 345 de euro sau 610 euro am putut, însă, alege varianta Tissot cu privire la ceasul din oțel inoxidabil care are brățara integrată. Faptul că poți alege între mecanismul pe quartz sau automatic relevă un spirit liber într-o lume a normelor.

Printre celebritățile anului se numără și Cartier SolarBeat Tank Must. Deși aspectul său comprimat și conservator nu este unul extraordinar, simplitatea pură se asortează impecabil cu seratele în care lumea celebrează reușitele. În plus, poate fi oricând purtat cu încredere. Prețul de numai 1990 de euro este încurajator pentru ceea ce acest orologiu cu mecanism quartz alimentat de lumina Soarelui reprezintă.

Certina s-a remarcat în 2021 și a intrat din nou pe piața din SUA cu DS Super PH500M. Noul limbaj de design a fost modernizat, dar etosul nu s-a pierdut. Esența e acolo, chiar dacă acum arată contemporan. Cei 900 de euro solicitați sunt, totodată, un prag care nu poate fi considerat de neatins.

O altă surpriză în 2021 a fost Tudor Silver BB 58. Când te gândești la ceasurile tip dive, cu siguranță nu te gândești la argint ca pe un metal viabil al carcasei. Cu toate acestea, Tudor a plecat și a făcut-o. Black Bay 58 925 este incontestabil un ceas de scufundări și, indiscutabil, are o carcasă din argint. Cei 4.000 de euro necesari îți asigură o piesă importantă pe care s-o afișezi fără reținere în orice context.

Demne de menționat sunt și: IWC Big Pilot 43, Rolex Two-Tone Explorer și Tag Heuer Aquaracer.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322