Suflu de primăvară – noua colecţie de bijuterii Swatch

Colecţia de bijuterii Swatch a prins aripi odată cu primăvara. Culori, forme florale şi multă fantezie au intrat în fiecare dintre cele cinci linii pregătite pentru 2009.

 

 

 

 

Natural sophistication
Inspirată de modele naturale, NS invită femeia modernă să descopere legăturile subtile dintre natură şi tehnologie. Un aer modern la care concură din plin formele unduitoare şi nuanţele argintii ale florilor descoperite în pandantive, lanţuri şi brăţările din Natural Sophistication.

 

 

Neon Streams
Ca un efect al unei lumini de club, Neon streams emană energie prin suprapunerea culorilor aprinse pe un fundal negru. Dinamice, exclusiv urbane, bijuteriile Swatch declamă mişcare, dans, tehnologie cufundată în întuneric.

 

 

The Age of Rust
Dintre atâtea linii destinate exclusiv doamnelor, The Age of rust se desprinde ca un mijloc de exprimare exclusiv masculin. Un tribut adus metalului, maşinăriilor evoluţiei industriale, scripeţilor, manetelor, automobilelor şi practic o declaraţie a orice are nevoie de o şurubelniţă, un ciocan sau un nit pentru a fi fabricat.

 

 

Organic Explosion
Organic explosion este aşa cum îi spune şi numele o declaraţie de stil natural. Vorbeşte despre o fată care este cuprinsă din când în când de un aer jucăuş, un chef nebun pentru o viaţă libertină, înconjurată de natură şi verdeaţă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322