Hublot

Stilul Carlos Cruz-Diez, într-un nou Hublot

Hublot

Disponibil în carcase de 45 mm și 38 mm în diametru, ceasurile Hublot Classic Fusion sunt realizate în ediție limitată din trei materiale – 100 (45 mm) și 25 (38 mm) piese din titan, 30 și 20 din aur, 100 și 25 bucăți din ceramică neagră.

Specialist în ediții limitate, Hublot se asociază cu artistul franco-venezuelean Carlos Cruz-Diez și lansează o nouă colecție foarte reușită, foarte „arty”, cu cadrane cinetice și hipnotice. Carlos Cruz-Diez este considerat unul dintre cei mai mari teoreticieni ai culorii din secolul XX: „Culoarea este o situație efemeră, o realitate autonomă. Culoarea este lumină, timp și spațiu. Culoarea nu este trecut, este un prezent continuu.” Iar asta se vede și la noul Hublot Classic Fusion.

Astfel, în spiritual Cruz, cadranul noului Hublot este realizat pe două niveluri – indexul orei este plasat pe primul, iar minutarul pe cel de-al doilea, antrenând fiecare rotirea unui disc transparent serigrafiat cu linii negre. Ceasul a fost lansat pe 5 decembrie la Galeria Espace Expression din Miami, în prezența familiei artistului, decedat în iulie anul acesta, la vârsta de 95 de ani.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322