H. Moser & Cie Pioneer Centre Seconds Swiss Mad Red 1

Spiritul de aventură al H. Moser & Cie

Fidel numelui său, Pioneer Centre Seconds Swiss Mad Red este un ceas cu spirit de aventură. Dotat cu o carcasă din oțel și având o frumusețe intrigantă ceasul H. Moser & Cie este conceput pentru a fi purtat în orice situație.

H. Moser & Cie Pioneer Centre Seconds Swiss Mad Red 1

Cu caracterul său puternic, Pioneer Center Seconds Swiss Mad Red este proiectat să atragă cunoscătorii. Cadranul său este fără îndoială fascinant grație nuanței sale de rosu care se contopește cu negrul. Acel roșu vibrant, extrem de rar în Haute Horlogerie, este sinonim cu viața, puterea și pasiunea. Mai mult chiar, în anumite culturi, este un simbol al bucuriei și al norocului.

În cazul piesei H. Moser & Cie, combinația de roșu cu negru adaugă o notă rafinată și o eleganță aparte odată cu un nonconformism îndrăzneț.

Pentru a pune în mișcare Pioneer Centre Seconds Swiss Mad Red, casa elvețiană a utilizat calibrul HMC 200 proiectat, dezvoltat și produs in-house. La dezvoltarea lui a luat parte și compania-soră a H. Moser & Cie, Precision Engineering AG.

Cu o rezervă de energie minimă de trei zile, Pioneer Center Seconds Swiss Mad Red este un companion gata să facă față oricărei provocări, chiar și pentru cei care au ambiția de a coborâ sub nivelul mării până la 12 ATM.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.