Spirit of Big Bang în negru sau albastru, ediții limitate Hublot

Hublot a prezentat două ediții limitate la câte 100 de bucăți ale colecției Spirit of Big Bang. Caracterizate prin includerea unor nuanțe de negru și albastru în carcasa din fibră de carbon, acestea sunt animate de calibrul HUB6020, realizat special cu această ocazie.

Ușor de recunoscut între colecțiile Hublot, Spirit of Big Bang are în componență întregul ADN al casei producătoare. Mai mult decât atât, artizanii manufacturii au decis să realizeze două colecții speciale care au la bază „arta fuziunii”, o îmbinare fără egal a materialelor compozite utilizate în construcția carcasei. Realizat în același fel, bezelul este fixat prin șase șuruburi din titan.

Bine structurat, aerisit și cu un aspect high-tech, Spirit of Big Bang Tourbillon de 42 mm reprezintă un cumul de inovații și experiență. Cea mai emblematică complicație din lumea ceasurilor, tourbillonul, este spectaculos în acest caz, încorporând un cadru mobil care face o rotație completă pe minut și compensează, pentru o precizie sporită, forța gravitației terestre. Proiectat special pentru această carcasă, calibrul HUB6020 dezvăluie cadrane descentrate pentru ore și minute, în timp ce tourbillonul se află în dreptul orei șase, iar rezerva de putere este afișată lângă ora 8.

O altă noutate absolută este utiliuzare pentru prima dată în colecția Spirit of Big Bang a sistemului de fixare „One Click”, care permite schimbarea rapidă și sigură a curelei.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322