Soluția supremă împotriva falsificării produselor de lux

Fundația elvețiană non-profit Origyn lansează o aplicație pentru smartphone care permite identificarea autenticității produselor de lux, luptând astfel împotriva falsificării bunurilor.

Falsificarea este o problemă endemică pe care brandurile de lux încearcă să o oprească cu orice preț. Falsificarea bunurilor devine din ce în ce mai sofisticată, iar impactul asupra exclusivității și a integrității brandului este mai mare. Procesul actual pentru identificarea autenticității unui produs este vulnerabil și învechit, bazându-se pe microcipuri și coduri de bare.

O nouă eră este pe cale să înceapă, datorită noii aplicații ORIGYN. Pentru prima dată în istorie, un ceas își folosește propria biometrie și își reprezintă propria identitate unică. Cercetările ORIGYN s-au concentrat pe o modalitate de autentificare directă a unui obiect, fără ajutorul unui cod de bare, microcip, gravură, rezultatul fiind că oricine poate face acum o fotografie a unui obiect folosind o aplicație pentru smartphone și să identifice autenticitatea unui produs, înțelegând totodată proveniența, istoria și proprietatea acestuia.


Puterea tehnologică și potențialul remarcabil al ORIGYN este algoritmul său. Aplicația combină tehnologiile descentralizate cu inteligența artificială (AI) și Machine Learning (ML), rezultând schimbări revoluționare în lupta împotriva falsificării. Această tehnologie de certificare digitală autentifică instantaneu produsele de lux, realizând un instantaneu simplu al obiectului însuși printr-o aplicație clasică al unui telefon inteligent.

Producătorii sunt implicați încă de la nașterea unui bun de lux prin generarea unui „geamăn digital” care nu poate fi contrafăcut. Proprietățile inerente ale protocolului permit o operare transparentă și de încredere, într-un ecosistem deschis și descentralizat, fără o autoritate centrală de control. Regulile comerciale sau codul pot fi modificate numai printr-un consens al părților interesate.

Multitudinea de servicii și beneficii oferite consumatorului final prin intermediul acestei tehnologii va crea o legătură digitală cu proprietarii de bunuri de lux. Protocolul ORIGYN la nivel de industrie permite ceasurilor să fie legate de proprietarul lor și să fie înregistrate ca furate sau pierdute.

„Internet Computer” este următoarea generație de internet public și face parte din stiva tehnologică ORIGYN. Acesta permite ORIGYN să mărească, să realizeze și să susțină un sistem de guvernanță cu adevărat revoluționar și acomodativ, în care toate mărcile de lux rămân independente, cu propriile imagini de marcă puternice, jucând totodată un rol în guvernarea standardului ORIGYN la nivel de industrie. ORIGYN anticipează lansarea acestei aplicații în 2021.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322