Hermes Slim dHermes GMT Joel_Von_Allmen

Slim d’Hermès GMT In Rose Gold și Arceau L’heure de la lune, prezentate de Hermes la Watches & Wonders

La ediția din acest an a Watches & Wonders, casa Hermes a prezentat variata cu carcasă din aur roz a Slim d’Hermès GMT, dar și Arceau L’Heure De La Lune, o călătorie într-o altă dimensiune.

Hermes Slim dHermes GMT Joel_Von_Allmen

Cunoscătorii știu deja că Slim d’Hermes GMT nu este o piesă nouă. Lansată în 2015, colecția Slim a primit în 2018 varianta Slim d’Hermès GMT, iar din această primăvară include și varianta cu carcasă din aur roz a acestuia.

Slim d’Hermes GMT In Rose Gold continuă tradiția cifrelor „ciudate” concepute de Philippe Apeloig și include funcția GMT, însă are o carcasă din aur riz și un cadran albastru. Ca și până acum, ceasul indică atât ora de acasă cât și pe cea din zona în care se află purtătorul. Iar sub cadranu de un albastru satinat se află același CalibruH1950, ultrasubțire, cu microrotor.

Deși pare realizat având în minte simplitatea și utilitatea, Slim d’Hermes GMT In Rose Gold este totodată elegant și oferă o aură de lux.

Având un diametrul de 39,5 mm și o rezistență la apă până la 3 bari, Slim d’Hermes GMT In Rose Gold oferă o rezervă de putere de 42 de ore. Prețul acestei opere de artă a casei Hermes este de 18.200 de euro.

Hermes Arceau Lheure de la_lune Martian_meteorite__Joel_Von_Allmen

O altă noutate a celor de la Hermes este Arceau L’heure de la lune, un ceas care te poartă într-o altă dimensiune prin aspectul „cosmic” al cadranului. Piesa oferă doritorilor o viziune aparte a Lunii și afișarea simultană a fazelor sale atât în emisfera nordică cât și în cea sudică.

Carcasa din aur alb sau platină înconjoară cadranul cu aspect 3D care include, în zona orei 12, cunoscutul Pegasus al celor de la Hermes, un cal înaripat realizat de designerul Dimitri Rybaltchenko. Cu o grosime totală de doar 4,2 mm, mecanismul H1837 include 117 componente. Ceasul poate fi comandat cu o curea din piele de aligator neagră, maro Havana sau verde Veronesse.

Realizată în 30 de exemplare cu curea neagră, 36 cu curea Havana și doar două cu curea Veronesse, ediția specială Hermes Arceau L’Heure De La Lune are prețuri care încep de la 20.800 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322