sinn

Sinn U1 DS – din Germania, cu drag

Sinn U1 DS apare într-o ediție limitată și cu un design care se îndepărtează de la normele pe care le remarcăm la majoritatea producătorilor.

Cu toate că U1 este cel mai dur și mai cunoscut design al mărcii, iterația în ediție limitată îl face și mai interesant. Cu o lățime de 44 de mm, o grosime de 14.7 mm și o brățară realizată din oțel întărit (același material din care sunt făcute submarinele), este clar că acest ceas nu e doar un accesoriu de purtat din când în când.

Printre atuurile sale se mai numără și o rezistență la apă până la o incredibilă adâncime de 1.000 de metri. Sinn U1 DS folosește safir, dar construcția sa rigidă îi permite să funcționeze fără eroare și în condiții neprietenoase. În acest sens, respectă standardele DIN 8310 și 8306, precum și EN 25 și EN 14143. Mai mult, chiar și norvegienii de la DNV GL l-au certificat!

Cum absența luminii ar putea fi o problemă în scenariul în care acest ceas rezistă, producătorul l-a făcut fluorescent exact pe elementele de afișaz care contează.

Cu un afișaj de dată la ora trei, Sinn U1 DS folosește un Sellita SW200-1 fabricat în Elveția, care bifează la 4 Hz și oferă o rezervă de putere de aproximativ 38 de ore. Având în vedere prețul și intenția unui ceas precum Sinn U1, Sellita este o alegere solidă care ar trebui să funcționeze în mod fiabil și să necesite o întreținere relativ minimă pe toată durata de viață a ceasului.

Sinn U1 DS va fi produs în doar 500 de exemplare. Prețul pornește de la 2380 de euro pentru modelul cu brățara din oțel. Pentru 100 de euro în minus poate fi aleasă brățara din cauciuc.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322