singer flytrack

Singer Flytrack Prime Edition celebreaza arta masurarii timpului

Singer Flytrack Prime Edition marcheaza lansarea unei noi colectii de ceasuri rafinate si practice prin 30 de modele exclusiviste disponibile deja pentru comanda.

Atelierele Singer Reimagined din Geneva se bazeaza pe renumele adus de compania-mama care a efectuat restaurari impecabile pentru mai multe modele Porsche 911. Asadar, acum lanseaza colectia Singer Flytrack. Pentru a marca asa cum se cuvine acest moment marca pune la dispozitia celor interesati o editie limitata, numerotata si exclusivista denumita Singer Flytrack Prime Edition.

Singer Reimagined spune despre sine ca este ghidata de o filosofie care pastreaza pasiunea pentru design simbolic ce este definit de ceasurile mecanice. In plus, mai arata ca au o conexiune speciala cu comunitatea auto din California si cea elvetiana a realizarii ceasurilor.

Prima incursiune in realizarea de orologii a avut loc in 2017 prin lansarea Track1. Acum noua colectie Flytrack reprezinta o abordare imbunatatita asupra melanjului dintre performanta si precizie.

Noile modele raman fidele misiunii primordiale a ceasurilor, dar adauga si versatilitatea masurarii perioadelor scurte de timp printr-o tehnologie proprie ce permite conversia cadranului central in cronograf printr-o simpla apasare. Mecanismul Singer AGH6364 face posibila astfel masurarea cu precizie a evenimentelor de scurta durata oricand purtatorul isi doreste acest lucru. Transformarea in cronograf nu inseamna ca intregul ceas va deveni un cronometru. Odata eliberat butonul pozitionat langa ora 2, revenim la masurarea timpului fara a fi necesare alte actiuni.

Colectia Flytrack presupune existenta a trei modele: The Tachymeter, The Telemeter si The Pulsometer.

The Tachymeter permite calcularea simpla a vitezei medii. E capabil de masuratori care pornesc de la 20 km/h si pana la 300 de km/h.

The Telemeter permite aflarea cu usurinta a distantei dintre purtator si un eveniment precum o furtuna de vara. Poate oferi date precise pana la o distanta maxima de 15 km.

The Pulsometer iti va masura pulsul fara a include un ecran digital care sa denatureze aspectul elegant al unui cadran analog.

Singer Flytrack Prime Edition

Noua colectie va fi sarbatorita exclusivist prin lansarea unor editii limitate. Acestea vor fi disponibile inainte de modelele de serie care isi vor face aparitia oficial in aprilie 2021. Vor realizate numai 10 exemplare pentru fiecare ceas, asadar vor fi disponibile numai 30 de modele pentru intreaga lume.

Fiecare unitate va fi numerotata de la 1 la 10 si va avea inscriptia realizata cu aur de 18k.

Numerotarea va fi facuta conform comenzilor confirmate.

Singer Flytrack Prime Edition masoara 15 mm in inaltime, iar mecanismul fiecarui model contine 49 de bijuterii. Carcasa este realizata din titan si are un diametru de 43 de mm. Intregul ansamblu este protejat de safir cu dublu strat antireflectiv. Este rezistent la apa pana la o adancime de 100 de metri.

Pretul pentru un model Singer Flytrack Prime Edition este de 26.500 de franci elvetieni (~24.700 euro) fara taxe incluse.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322