Simona Halep – Hublot Friend

In dimineata frumoasei zile de 13 aprilie, Hublot, alaturi de Cellini, importator unic al brandului, au fost gazdele unui memorabil eveniment meet & greet intre Simona Halep, tenismena nr. 5 WTA si cativa dintre tinerii sai fani. Acestia au avut ocazia de a face un schimb de mingi cu Simona pe un teren de tenis din cadrul renumitului Stejarii Country Club.
 
Benoit Lecigne, Director Hublot Europa de Est, Franta, Benelux, Marea Britanie si Irlanda, a declarat: “Alaturi de Cellini, distribuitorul unic pentru Romania al Hublot, suntem bucurosi de a o avea cu noi la Bucuresti pe Simona Halep, Hublot friend, care a fost incantata sa petreaca timp cu copiii, dovedindu-si astfel angajamentul, prietenia si determinarea, trei valori care reprezinta esenta brandului Hublot.”

Simona Halep a sosit la Stejarii Country Club impreuna cu managerul sau, fosta tenismena Virginia Ruzici, castigatoare a French Open 1978 si a oferit interviuri jurnalistilor prezenti, inaintea intalnirii cu oaspetii evenimentului.
 
Foarte apreciata in intreaga lume, Simona Halep a crescut la Constanta si a inceput sa joace tenis de la varsta de 4 ani. A devenit jucatoare profesionista in 2008 si a intrat in top 50 mondial in 2012. Anul 2014 a fost un punct de referinta pentru Simona, care a ajuns atat in finala French Open, cat si in finala WTA, devenind numarul 2 mondial, cel mai inalt punct al carierei sale de pana acum. Simona Halep a castigat deja 14 titluri si se afla pe pozitia 5 in clasamentul WTA.

Simona Halep a devenit Hublot friend in Februarie 2016. Brandul elvetian si Simona impartasesc un simt al excelentei, pasiunea si generozitatea, fapt care a condus la evenimentul VIP de ieri de la Bucuresti. Printre fericiti s-au numarat si cativa copii, alaturi de parintii lor, care au avut ocazia de a juca mai multe runde amicale cu tenismena. Un moment memorabil.
 
Cu aceasta ocazie, Simona Halep a purtat un Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet. Un ceas eminamente chic, potrivit in orice situatie, modelul Classic Fusion Bracelet Blue poate fi adaptat oricarei tinute. De la carcasa la bratara, ceasul dezvaluie nuantele de aur roz King Gold si reflexiile metalice ale titanului. Usor de purtat, in variante cu dimensiuni care variaza intre 33, 38 si 42 mm, simplu sau cu cronograf, acest ceas se va potrivi oricarui stil si va avantaja atat doamnele cat si domnii.
Dragos Nicolae (Cellini)-Simona Halep-Benoit Lecigne (Hublot)SKY_5487SKY_4997

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322