SIHH pentru Jaeger-LeCoultre

Jaeger-LeCoultre Master Compressor Extreme LAB 2
Greu de înţeles cum în genele unei mărci atât de fine şi selecte precum Jaeger s-a strecurat şi cea a ceasurilor de aventură. Dar privind noul Master Compressor Extreme LAB 2 nu putem să nu ne bucurăm de alegerea făcută. Cel mai recent ceas dur JL este un cronograf mecanic cu două fusuri orare şi o rezistenţă de invidiat în condiţii extreme de temperatură, altitudine sau câmpuri magnetice. Printre funcţiile speciale ale modelului se numără şi cronograful digital sau rezerva de putere afişată cu ajutorul unui indicator radial. Rezerva de putere ajunge în jurul a 60 de ore acumulate în energia înmagazinată de un singur barilet, iar rezistenţa antimagnetică se ridică până la 240 Gauss.

Jaeger-LeCoultre Master Memovox International
Atunci când călătoreşti mult, e foarte posibil să ai nevoie de un ceas cu două fusuri orare. Atunci când însă eşti un adevărat „navetist internaţional” alegerea potrivită o reprezintă un model GMT. Propunerea Jaeger-LeCoultre se numeşte Memovox International. Pus în valoare, calibrul automativ 956 este capabil de a indica ore, minute, secunde, dată şi de a suna alarma la ora prestabilită. Asta, bineînţeles după funcţia GMT, vizibilă pe un cadran secundar, aflat în mijlocul celui principal.

Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition Grande Complication
Pe foarte scurt, Master Grande Tradition este o bijuterie orologeră disponibilă doar în 75 de exemplare. Un ceas cu o carcasă de 44mm decupată în aur alb şi dotat cu un mecanism calibrul 945. Lista cu funcţii a „maestrului” cuprinde ore, minute, un tourbillon zburător, repetiţie la minut cu gonguri de catedrală, hartă a cerului, zodiac, indicare a lunii şi indicator 24 de ore.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322