SIHH 2018 – BIG BANG MECA-10 BLUE CERAMIC

Dispunând de un mecanism de ceas cu o rezervă de putere de 10 zile și o carcasă din ceramică albastru indigo, noul Big Bang Meca-10 Blue combină mecanica tăierii cu materialul ultra-rezistent.

Cu o arhitectură neobișnuită proiectată în jurul unui set de construcție, o rezervă de putere de 10 zile și un scheleton care dezvăluie originalitatea indicatorului de rezervă a puterii  – noul Big Bang Meca-10 Blue Ceramic reflectă îndrăzneala tehnică și estetică a fabricii. Forjat în ceramica albastră, carcasa sa de 45 mm se deschide spre un mecanism scheleton  albastru și vine cu o curea de cauciuc în aceeași culoare regală. Modelul modern și distinctiv Big Bang Meca-10 Blue Ceramic simulează conceptul definitoriu al companiei – The Art of Fusion. Sau combinarea elementelor care, de regulă, nu apar niciodată împreună. Efectul este de a contrasta și de a surprinde o semnătură distinctivă. Această filosofie ghidează toate dezvoltările, acțiunile și parteneriatele Hublot. Aici, carcasa, bezelul și încuietoarea pliabilă sunt realizate din ceramică de înaltă tehnologie și dioxid de zirconiu cu sinterizare la temperaturi ridicate.Materialul obținut este foarte tare și solid, mai ușor decât oțelul și rezistă zgârieturilor și îmbătrânirii.

Mecanica Big Bang Meca-10 Blue Ceramic este la fel de inovatoare ca si materialele folosite. Dezvoltat de-a lungul unei perioade de doi ani, calibrul scheleton prelucrat manual, cu o rezervă de putere de 10 zile, conține 223 de piese. Un testament al frumuseții și expertizei tehnice, are două punți paralele cu indicatorul rezervelor de putere: un sistem cu două roți alunecând de-a lungul unei axe orizontale. Accentuând această arhitectură mecanică, o deschidere la ora 3 dezvăluie un punct roșu atunci când mecanismul se apropie de ultimele zile ale rezervelor sale de putere, în timp ce o roată dințată la ora 6 indică numărul exact de zile rămase și organul de reglare cuplat cu cel de-al doilea regulator mic, apare la ora 7.

Un al doilea model realizat din King Gold – un aliaj exclusiv Hublot – reunește strălucirea aurului roșu și adâncimea cadranului skeleton albastru. Cu un spate de safir, acest duo este purtat cu o curea de cauciuc structurată cu un buton de fixare “One Click”, pentru o schimbare rapidă, ușoară și sigură.

BIG BANG MECA-10 CERAMIC BLUE

Referința: 414.EX.5123.RX

Diametru: 45 mm

Grosime: 15,95 mm

Rezistența la apă: 10 ATM (100m)

Carcasă: ceramică albastră microblastică și lustruită

Bezel: Ceramică albastră microblasată și lustruită

Inferior Bezel : rășină neagră compozită

Șuruburi “H” Șuruburi de titan (6)

Crystal Crystal Sapphire cu tratament antireflexiv

Carcasa din spate:  cu ceramica albastra cu cristale de safir

Cadran mat scheleton albastru

Punți albastre

Balanță: Polișată cu rodiu

Mecanism Hublot HUB1201, mecanism scheleton cu întoarcere manuală și rezervă de putere

Nr. de componente: 223 (24 bijuterii)

Frecvență: (Hz) 3 Hz (21’600 A / h)

Rezervă de putere: 10 zile

Strap: Curele de cauciuc structurate din negru și albastru

Buckle: titan și ceramică neagră

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322