SIHH 2018 – A. Lange & Sohne prezintă șapte ceasuri noi

Modelul TRIPLE SPLIT deschide o nouă dimensiune a cronologiei. Este punctul culminant al noii colecții a lui Lange și a primului cronograf mecanic split-seconds din lume, care permite măsurători de timp comparative în mai multe ore.  Săgeți rattrapante suplimentare sunt dispuse pentru contoarele de oră și minute, facând posibilă oprirea turului și a timpilor de referință pentru evenimente care durează până la douăsprezece ore.

Familia de ceasuri SAXONIA adaugă trei noi modele. Un cadran negru și data Lange cu numerale albe supradimensionate pe fond negru sunt carcateristicile de design ale lui SAXONIA OUTSIZE DATE. Modelul The SAXONIA MOON PHASE este prezentat cu un cadran negru completat de o indicație de fază lunară de înaltă precizie, la ora 6. Un nou cadran din argint solid și acoperit cu un strat subțire de aur albastru subtil, strălucitor, conferă adâncime și o carismă fascinantă lui SAXONIA THIN.
Cele trei versiuni noi ale modelului LITTLE LANGE 1 se remarcă prin interacțiunea dintre culorile și materialele rafinate: cadranele din aur, unde remarcăm tehnica guilloched și curelele din piele aligator sunt sublim colorate.

În plus, încă două versiuni ale CHRONOGRAPHULUI 1815 au fost adăugate colecției.

Dotat cu controlul roților pe coloană, o funcție flyback și o scală pulsometrică, acestea sunt disponibile în aur roz cu cadrane negre sau argintii.

În cinstea fondatorului companiei Walter Lange, care a decedat în ianuarie 2017, A. Lange & Söhne a prezentat în decembrie 1815 “Omagiul lui Walter Lange”.

Dispune de o săgeată pentru oprirea secundelor și este limitată la 27 de piese în aur galben, 90 de piese în aur roz și 145 de piese în aur alb. Un model unic cu carcasă din oțel inoxidabil și un cadran de email negru va fi scos la licitație în scopuri caritabile în cursul acestui an (2018).

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322