SIHH 2012 – Reîntoarcerea la clasicism, valoare și eleganțăCriza a afectat multe sectoare, dar orologeria a cunoscut creșteri semnificative mai ales pe segementele premium și de lux, de unde și aerul de prosperitate de la această ediție a SIHH. Vibrația pozitivă din atmosfera interioară este dată și de avioane de viitoare, ceasuri supra-dimensionate și alte scenografii, care de doi ani încoace încearcă să alunge amenințarea crizei.

Ca tendințe generale, întoarcerea la valorile clasice continuă: carcase corecte din punct de vedere al mărimii, inovații mecanice și tehnologice de mare valoare și, nu în ultimul rând, un aspect estetic stilat și elegant. IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Cartier sau Vacheron Constantin vin cu surprize și piese cu adevărat de colecție, care deja au făcut să tresalte site-urile și blogurile dedicate.

Dan Vardie este prezent ca în fiecare an la Geneva iar pe temporis.ro veți regăsi cele mai interesante subiecte, alături de abordarea cea mai corectă, așa cum v-am obișnuit.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322