iwc aviateur blue angels

Show Blue Angels de la IWC

iwc aviateur blue angels

IWC Schaffhausen prezintă noul ceasul aviator Blue Angels Chronograph Edition, într-o carcasă din ceramică și animat de un calibru IWC 89361.

Deținător al licenței oficiale Blue Angels – faimoasa escadrilă acrobatică a armatei americane, începând cu 2020, brand-ul elvețian de lux lansează un nou ceas aviator cu o carcasă din ceramică neagră-mată și un cadran, firește, bleu. Design-ul ceasului este sport și a fost inspirat de vechile ceasuri militare. Pe spatele carcasei a fost gravată efigia Blue Angels, iar brățara este din piele.

Ceasul aviator Blue Angels Chronograph Edition a fost creat în colaborare cu membrii cunoscutei escadrile de zboruri acrobatice. Modelul are un calibru IWC 89361, robust și de înaltă precizie, dispune de funcția stop-oră și minute, și are o rezervă de energie de 68 de ore. Ceasul are în interior și un mic dispozitiv din fier care protejează mecanismul de câmpurile magnetice. În plus, sticla cadranului beneficiază de o protecție specială care îi garantează rezistența chiar și în cazul în care scade brusc presiunea.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322