Serie limitată – Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli Dublu Flying Tourbillon

Roger Dubuis, în 2017, și-a consolidat legătura cu lumea auto de înaltă performanță. Au intrat într-o alianță cu Lamborghini, și au introdus două ceasuri uimitoare pentru a marca această ocazie, dar și-au unit interesele și cu Pirelli. Unul dintre ceasurile de excepție este Excalibur Spider Pirelli Double Flying Tourbillon.

Double Flying Tourbillon este o complicație care a devenit rapid una dintre semnăturile mărcii și pentru un motiv bun! Fiind parte a colecției Excalibur Spider, aceasta înseamnă că întregul mecanism este scheletat, permițând o vedere spre interiorul complicat al acestui ceas și a tuturor componentelor sale în număr de 301 de piese. Acestea au inclus chiar și un indicator sofisticat al rezervei de putere pe partea stângă a cadranului.

Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli Double Flying Tourbillon este un ceas modern, cu carcasa mare, cu diametrul de 47 mm, realizată din titan cu o acoperire DLC de culoare neagră și cu o curea de cauciuc realizată dintr-o anvelopă autentică Pirelli, care a concurat efectiv într-o cursă reală . Roger Dubuis Excalibur Spider Pirelli Double Flying Tourbillon este unul dintre acele ceasuri rare care oferă cele mai bune caracteristic din ambele lumi, (orologeră si auto) însă vine și cu un dezavantaj … Ediția este limitată la doar opt bucăți.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322