seiko speedtimer

Seiko Speedtimer s-a întors!

Seiko readuce la viață gama Speedtimer cu noi ceasuri automate cu funcție cronograf.

Numele Speedtimer revine în cele din urmă în universul Seiko în 2021 și aduce cu sine o nouă mișcare cronografă automată internă echipată atât cu un ambreiaj vertical, cât și cu o roată de coloană. Cu un nou motor electric impresionant și două look-uri inspirate de referințele clasice ale cronografului Seiko din anii ’60, noua serie Seiko Prospex Speedtimer Mechanical Chronograph arată ca un pachet extrem de atractiv.

Atât ediția limitată Seiko Prospex Speedtimer Mechanical Chronograph SRQ035, cât și Seiko Prospex Speedtimer Mechanical Chronograph SRQ037 au același design îndrăzneț al carcasei din oțel inoxidabil de 42,5 mm. Forma generală este curată și simplă, inspirându-se din cronometrul Seiko 1/5 Second din 1964.

Cele două modele încep să se diferențieze prin modelele lor de coroană și împingător. Ediția limitată SRQ035 adoptă abordarea mai detaliată a perechii, cu vârfuri evazate pe împingătoarele sale cu pistoane supradimensionate, care amintesc de cronometrul din secolul al doilea din anii ’60.

seiko

Seiko alimentează atât ediția limitată Prospex Speedtimer Mechanical Chronograph SRQ035, cât și Prospex Speedtimer Mechanical Chronograph SRQ037 cu noua sa mișcare cronografă automată 8R46.

Preturile pornesc de la 2400 de euro și ajung până la 2700, în funcție de modelul Seiko Speedtimer preferat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322