Seiko împlinește 140 de ani

Pentru a celebra cea de-a 140-a aniversare, Seiko lansează o serie limitată de ceasuri inspirate din frumusețea insulei Iriomote.

Cele două ceasuri mecanice din această serie inspirată de Iriomote se bazează pe ceasul de scafandru al lui Seiko din 1968. Unul dintre ele este un ceas de scafandru rezistent la apă la o adâncime de 300 de metri, cu o structură de carcasă unică. Potrivit atât pentru scufundări, cât și pentru parașutism, este realizat, asamblat și reglat de meșteri din Shizukuishi și alimentat de Calibru 8L35, creat special pentru ceasurile de scafandru.

Al doilea ceas mecanic este o reinventare contemporană a originalului din 1968. Găzduiește un calibru de șase bătăi și are o rezistență la apă de până la 200 de metri.

Ambele sunt oferite ca ediții limitate, de 3.000 și respectiv 6.000 de bucăți. Al treilea ceas din serie este un cronograf solar cu o rezistență la apă de 200 de metri adâncime. De asemenea, este o ediție limitată de 4.000 de unități. Toate cele trei sunt prezentate pe brățări din oțel inoxidabil, dar sunt însoțite și de o curea de silicon suplimentară. Toate cele trei ceasuri vor fi disponibile începând cu luna martie la magazinele Seiko și la partenerii din întreaga lume.


Presage Sharp Edged Series

Seria Presage Sharp Edged combină suprafețele plane cu unghiuri ascuțite care permit ceasului să strălucească oriunde bate lumina. Accentele aurii ale indexurilor sunt așezate pe un cadran negru, astfel încât să amintească de lumina soarelui care luminează Tokyo în zorii timpurii.

Indiferent dacă este cu brățara din oțel inoxidabil sau are cureaua alternativă din piele neagră, acest ceas este o ediție limitată de 4.000 de unități și va fi disponibil începând cu luna martie la magazinele Seiko și la partenerii din întreaga lume.

Astron

Modelul Astron are o carcasă neagră și o brățară care acționează ca cerul nopții, iar cadranul violet cu nuanța sa roz surprinde frumusețea Yozakura. Acest cadran subtil colorat devine mai întunecat spre poziția șase, adăugând o profunzime misterioasă. Carcasa are aceeași siluetă curbată și aceleași cleme largi ca și carcasa modelului Astron cu cuarț din 1969.

De asemenea, găzduiește cel mai recent și mai avansat GPS Solar Dual-Time Calibre 5X53, care se ajustează la ora exactă oriunde în lume, folosind doar puterea luminii și oferă atât funcții de reglare a fusului orar de mare viteză, cât și funcții de transfer de timp. Modelul Astron va fi disponibil ca ediție limitată de 1.500 de unități, începând cu luna februarie la magazinele Seiko și la partenerii din întreaga lume.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322