Seiko, aniversare cu lansare

seiko

Ca să marcheze 50 de ani de la primul său ceas cronograf automat, Seiko aniversează cu două noi modele în carcase de 41 mm și calibru 8R48.

Anul 1969 a fost unul prolific pentru industria de ceasuri, mai ales datorită lansării primului cronograf automat din lume de trei brand-uri (Zenith, Heuer/Hamilton/Breiling) cam în aceeași perioadă. Printre ele se numără și Seiko, cu o variantă mult mai modernă, așa că se impunea o relansare.

Seiko Automatic Chronograph 50th Anniversary în ediție limitată SRQ029 este o reinterpretare actuală a modelului celebru realizat în urmă cu jumătate de secol. Deși au ales o carcasă cu un diametru de numai 41 mm, ceasul robust din oțel se simte tare ca piatra la încheietura mâinii. Modelul aniversar va fi lansat în decembrie, într-o ediție limitată de 1.000 de exemplare la prețul de 3.700 euro bucata.

Tot în decembrie va fi pus la vânzare și Seiko Chronograph 55th Anniversary Limited Edition – SRQ031, un ceas care rememorează momentul 1964, când Seiko lansa primul său Crown Chronograph.

Publicat de Țepeș-Greuruș Oana la data de 30 October, 2019 8:05 am
Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.