Seiko 5 Sports Street Fighter V

Seiko 5 Sports Street Fighter V este de fapt  cea de-a 6-a creație Seiko 5 Sports. Seiko 5 Sports Street Fighter V se inspiră din STREET FIGHTER V, cea mai recentă ediție a jocului de luptă Player VS Player, STREET FIGHTER. Eliberat pentru prima dată în 1987, acum este cel mai important joc de luptă din domeniul sporturilor, jucat și vizionat de milioane de oameni din întreaga lume. Fiecare dintre cele șase ceasuri este inspirat din personajele jocului: Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Zangief și Blanka. Seria va fi disponibilă la nivel mondial la Seiko Boutiques și la parteneri de retail selectați în septembrie, ca ediții limitate de 9.999 de unități pentru fiecare personaj.

RYU – Pumnul neclintit

Designul ceasului este inspirat de uniforma sa clasică “do-gi” de la Judo. Marcajele tip zgârieturi de pe bezel, reflectă antrenamentul dur necesar lui Ryu pentru a deveni un “adevărat luptător”. Pe poziția de la ora 9 este o versiune simplificată a caracteristicilor „Furinkazan” scriere Kanji pe mănuși. Acestea semnifică „la fel de rapid ca vântul, la fel de blând ca pădurea, la fel de aprigă ca focul și la fel de neclintit ca muntele”. Aceste patru caractere sunt, de asemenea, tipărite pe partea din spate a curelei, în timp ce comanda pentru micarea specială, “Hadoken” este discret imprimată pe partea din spate a carcasei.

KEN – Flacăra iute

Costumul și părul blond al lui Ken sunt surprinse în schema de culori roșu și galben a ceasului, iar designul costumului său este reflectat și pe cadran. În partea din spate a marginii curelei se află logo-ul companiei sale, Fundația Masters, care arată o altă latură a identității sale. Comanda pentru una dintre cele mai cunoscute mișcări ale jocului, „Shoryuken” este imprimată pe spate.

CHUN-LI – Jad albastru

Combinația de albastru și auriu aduce viață îmbrăcămintei lui  Chun-Li din China. Același design pe gulerul rochiei este la ora 12, iar brățara ei ascuțită inspiră indexii de la ora șase și nouă. Modelul frumos  al dragonului de la cureaua taliei este imprimat și pe cureaua din spate. Comanda specială pentru mișcarea „Spinning Bird Kick” este mutată pe spatele ceasului.

GUILE – Fortăreața indestructibilă

Uniforma Guilei de Maior al Forțelor Aeriene ale SUA inspiră tiparul de camuflaj militar al cadranului  și zona de la poziția 6. La ora 9 este „plăcuța de identificare” al celui mai bun prieten al său Charlie Nash. Pe spate carcasei este imprimată comanda pentru mișcarea specială a lui Guile, „Sonic boom”.

ZANGIEF – Ciclonul de fier

Designul cadranului reflectă puterea musculară a lui Zangief. Tiparul de presare circulară amintește de mișcarea sa specială “Cyclone Lariat”. Cifrele si indicii mari accentuați, precum și afișarea calendarului cu o lentilă de augmentare, adaugă impact ceasului. Cureaua de nailon este o expresie perfecta a lui Zangief pentru încheietură. Capacul carcasei poartă comanda mișcării sale “Screw Pile Driver”.

BLANKA – Chemarea sălbăticiei

Modelul de descărcare electrică de pe bezel surprinde una dintre mișcările speciale ale lui Blanka, „Tunetul electric”. Designul circular apăsat al cadranului se bazează pe atacurile circulare celebre ale lui Blanka, iar indicii sunt imaginea dinților lui ascuțiți și puternici. Imaginea păpușii „Blanka Chan” afectuoasă este imprimată pe partea din spate a capătului curelei de nailon. Capacul carcasei este tipărit cu mișcarea sa specială, „Electric Thunder”.

Mecanismele sunt toate formate din calibrul automat Seiko 4R36, cu 24 de rubine, opțiune de înfășurare manuală. Ele dispun de o rezervă de putere de 41 de ore și un indicator pentru „hacking second”. Toate sunt rezistente la apă până la 10 bari și au capace transparente la carcase.

Seiko 5 Sports STREET FIGHTER V Ediție limitată

Calibru: 4R36

Vibrații: 21.600 de vibrații pe oră (6 bătăi pe secundă)

Rezervă de putere: 41 ore

Numărul de bijuterii: 24

Specificații

Carcasă din oțel inoxidabil (SRPF17, SRPF19, SRPF21, SRPF23), carcasa din oțel inoxidabil cu placare de culoare galbenă (SRPF24), Carcasă din oțel inoxidabil cu acoperire dură neagră și placare (SRPF20)

Curea de pânză și din piele de vițel (SRPF19, SRPF20), Curea din piele de vițel (SRPF17, SRPF21), Curea din nylon (SRPF23, SRPF24)

Cristal dur

Capac transparent la carcasă

Diametru: 42.5mm, Grosime: 13.4mm

Rezistența la apă: 10 bar

Rezistență magnetică: 4.800 A / m

Ediții limitate de 9.999 fiecare model

Prețurile de vânzare recomandate în Europa: 450 euro

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322