Seiko 5 Sports SRPH19

Seiko 5 Sports SRPH19 – gândit de fani, pentru fani!

Seiko a lansat un concurs în 2020 prin care a lăsat la latitudinea fanilor modul în care va arăta un nou ceas în ediție limitată. Oamenii au decis și i-au conferit acestui Seiko 5 Sports, o piesă entry-level de altfel, un look contrastant.

Campania Seiko s-a încheiat în ianuarie 2021. Timp de câteva luni s-au înregistrat peste 16.000.000 de voturi acordate pentru peste 48.000 de propuneri de design. Câștigător cu peste 50% din sufragii a fost exemplarul cu un cadran galben/auriu și o margine roș-albastră! Cu siguranță va putea fi ușor de identificat.

Seiko 5 Sports SRPH19 este limitat la 2021 de exemplare, iar prețul recomandat este de 250 de euro fără taxe. Clienții îl vor putea cumpăra începând cu luna august.

Seiko 5 Sports SRPH19 1

Având în vedere prețul, poveste și faptul că vorbim de o ediție limitată, acest Seiko ar putea reprezenta cadoul ideal pentru cineva care și-ar dori un ceas special, de proveniență verificabilă și care până acum n-a beneficiat de un tratament special pentru măsurarea timpului la încheietură.

Pasionații din industrie au remarcat, totuși, că acest design al Seiko 5 Sports SRPH19 este și o subtilă referință către Seiko “Pogue” chronograph, o piesă făcută celebră de colonelul William Pogue în 1973. Acesta a călătorit cu acest ceas în spațiu.

Seiko 5 Sports SRPH19 2

Seiko 5 Sports SRPH19 are o rezistență la apă până la 100 de metri și este comercializat cu o brățară din oțel inoxidabil. Are un diametru de 42,5 mm și o grosime de 13,4 mm. Ceasul este alimentat de calibrul 4R36, un mecanism automat care posedă 24 de bijuterii.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.