Seiko 5 Sports este inspirată de Naruto și Boruto

Seiko prezintă șapte noi creații Seiko 5 Sports inspirate de personajele din două animații japoneze celebre, NARUTO și BORUTO. Seria specială va fi în ediție limitată.


Introdus în 1968 și re-lansat în 2019, Seiko 5 Sports a oferit o gamă largă de ceasuri mecanice durabile și fiabile pentru iubitorii de ceasuri de orice vârstă. Recent, a fost lansată o nouă colecție formată din șapte noi creații Seiko 5 Sports inspirate de personajele din două animații japoneze celebre, Naruto și Boruto.

Fiecare dintre cele șapte modele Seiko 5 Sports surprinde personajele principale ale celebrelor animații, si anume : Naruto, Sasuke, Shikamaru, Lee, Gaara din animația NARUTO și Boruto și Sarada din BORUTO. Seria va fi disponibilă în întreaga lume începând cu luna decembrie și va fi limitată la 6.500 de exemplare din fiecare model.


Toate ceasurile au același design de bază. Carcasa Seiko 5 Sports are 42,5 mm lățime și 13,4 mm grosime. De asemenea, au o rezistență la apă de până la 100 de metri adâncime și au carcasa din spate transparentă. Toate modelele funcționează cu mecanismul automat Calibru 4R36, care are o rezervă de putere de 41 de ore. Fiecare ceas este prezentat într-o cutie inspirată de Pergăturile Pământului și Raiului din „Examenele Chunin”, o evaluare folosită pentru a testa abilitățile lui Ninja junior.

NARUTO UZUMAKI

Designul acestui ceas evocă ținuta iconică Ninja a lui Naruto, iar rama și carcasa uzate reflectă pregătirea dură necesară pentru a deveni un Hokage, un titlu acordat liderului satului Hidden Leaf, din care provine Naruto. Placa inelului cadrului este gravată cu simbolul satului lui Naruto. Iconicul său Jutsu (tehnica Ninja) „Rasengan” inspiră modelul în spirală al cadranului. Cele nouă indexuri portocalii indică Nine-Tails sigilate în sine, în timp ce indicele de poziție de la ora 12 reprezintă pandantivul pe care l-a moștenit de la Tsunade, un Hokage senior al satului său. Kamon al clanului Uzumaki sau emblema japoneză folosită pentru a decora și identifica o persoană, o familie sau o instituție este imprimată pe spatele carcasei.

SASUKE UCHIHA

Prietenul și rivalul lui Naruto, Sasuke este surprins în fiecare detaliu al acestui ceas. Semnătura Jutsu “Chidori” se reflectă în modelul cadranului, în care semnul mâinii Jutsu este evidențiat discret pe pozițiile ceasului unu, trei și opt. Linia orizontală de pe simbolul satului Hidden Leaf de pe cadran reprezintă cicatricea de pe fruntea lui Naruto, iar coroana ceasului este gravată cu semnul unic “Sharingan” al Clanului. Pe spatele carcasei este imprimat Kamon.al clanului Uchiha.

SHIKAMARU NARA

Shadows Possession Jutsu ale lui Shikamaru se reflectă perfect în cadranul acestui ceas. Schema de culori negre cu accente verzi și inelul cadranului asemănător cu plasele sunt în concordanță cu ținuta personajului. Indexurile sunt concepute în forma pieselor sale preferate de joc Shogi, iar carcasa din spate poartă Kamon al Clanului Nara.

ROCK LEE

Combinația de culori este o reminiscență a salopetei lui Lee și a încălzitoarelor pentru picioare. Rama reflectă pe o parte bandajele brațelor și coapsei, iar pe cealaltă, „Cele opt porți interioare”, din care Lee reușise sa ajungă până la a cincea poartă, pentru a obține extraordinarul „Lotus ascuns”. Pe spate, sunt personajele kanji care înseamnă „Guts”, așa cum se găsește pe greutățile sale de pe glezne.

GAARA

Carcasa maro și modelul apăsat al cadranului sunt inspirate de nisip, iar caracterul kanji pentru „dragoste” din poziția de la ora unu îi aduce la viață pe Gaara și One-Tailed sigilată în interiorul său. Modelul inspirat de semnul de pe tărtăcuța sa este văzut atât pe inelul cadranului, cât și pe spatele carcasei.

BORUTO UZUMAKI

Cadranul are un model spiralat în negru, care reprezintă semnul
Jutsu Rasengan al lui Naruto, mostenit de la tatăl său. Culoarea costumului se reflectă în accentele vii de culoare roz de pe curea și de pe indicatorul secundelor. Indicele de la ora 12 este inspirat de un șurub, așa cum se vede în sigla animației. Kamon al clanului Uzumaki este imprimat pe spatele carcasei.

SARADA UCHIHA

„Stilul focului: mingea de foc Jutsu, moștenită de Sarada de la tatăl ei Sasuke, este exprimat pe cadranul roșu de gradare. Singura marcă Tomoe de pe poziția de la ora 5 indică faptul că este în continuare o tânără Ninja, care se află în căutarea îmbunătățirii „Sharinganului” ei. Rama în două tonuri simbolizează modul în care a moștenit atât caracteristicile Ninja ale tatălui său Sasuke, cât și pe ale mamei sale Sakura. Kamon-ul Uchiha Clan este imprimat atât pe ramă, cât și pe carcasă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322